Itthon » Közélet

Finta Béla optimista a jövőre vonatkozóan

A 88 éves örökmozgó Finta Béla bácsi, a Nyugdíjas Önsegélyző Pénztár elnöke kedvesen invitál irodájába, és hellyel kínál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Finta_Bela
Finta_Bela
szerkesztoÍRTA: FEKETE B. ZOLTÁN
2009. december 19., 15:42
0 hozzászólás. 


finta_1Felső-Háromszéken, egy kis faluban, Kézdimartonosban született 1921-ben. Huszonöt éve az udvarhelyi pénztár elnöke. Teli optimizmussal, jókedvűen meséli a prioritásokat, amit 2010-ben az igazgatótanáccsal karöltve szeretnének megvalósítani. Reménykedik, hogy sikerül megvalósítani a kitűzött célokat.

Elsődleges feladatuknak tekinti a tagság létszámának növelését, valamint a gazdasági élet megerősödését a pénztárnál. Cél továbbá szponzorok keresése, kulturális tevékenységek megszervezésére. Februárban folytatódik a számítógépes tanfolyam.

Több fontos rendezvényt is beterveztek jövőre. Így többek közt megtartják a nyugdíjasok hagyományos farsangi mulatságát, Orbán Balázs születésének 191. évfordulóját. Részt vesznek májusban a nyugdíjas énekkarok kézdivásárhelyi fesztiválján. Megrendezik az idős személyek világnapját, és nem utolsó sorban a nyugdíjas pedagógusok baráti találkozóját. A kórus, a táncosok, az énekesek, a szavalók 2010-ben is részt vesznek mint belföldi, mint külföldi rendezvényeken. De szerveznek a tagság számára csoportos kirándulást is.

Végezetül az elnök kifejtette, hogy fontosnak tartja a kapcsolattartást a hazai nyugdíjas klubok, valamint az anyaországi nyugdíjas klubok között, új kapcsolatok kialakítását, valamint közös rendezvények szervezését.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."