Itthon » Közélet

Kártyával az új salakon

Új salakréteg kerül a stadion körüli atlétika pályára, egyre közelebb a megoldáshoz a hobbifutók számára a pálya nyitvatartási rendje és új szabályzata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

atletika palya, stadion
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2013. november 06., 08:56
0 hozzászólás. 

Elkészült az első terv a futókártyáról, amit azok az amatőr, hobbi szaladók igényelhetnek, akik a városi stadion salakpályáján szeretnének szaladni.

Az elgondolás szerint a pályán szaladni kívánóknak igényelniük kell a kártyát, melynek felmutatásával majd beengedi őket a pályagondnok.

Ezt a kártyát már most is kérhetjük a Feel Good Sportegysületnél, akikkel Facebook oldalukon, feelgoodteam1@gmail.com email címen vagy a 0747 454 236 telefonszámon lehet kapcsolatba lépni.

Kérést kell kitölteni, amelyben igényeljük a kártyát, illetve kijelentjük, hogy egészségi állapotunk megfelel az edzéseknek. Ha mégis a pályán balesetet szenvedünk, vagy egészségügyi okok miatt megsérülünk, akkor semmilyen kártérítéssel vagy követeléssel nem fordulhatunk a pálya üzemeltetőjéhez, a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatalhoz. Ugyanakkor elfogadjuk és vállaljuk, hogy maradéktalanul betartjuk a sportpálya használati szabályzatát

A kérés mellé szükséges egy másolat a személyazonossági igazolványunkról is, majd ezeket a Feel Good Sportegyesületnek adhatjuk le, akik eljuttatják a polgármesteri hivatalba.

Az első kéréseket ma gyűjtik össze fél öt és öt között a városi stadionnál. Egyelőre ötlet szintjén, de az is szóba került, hogy akik rendelkeznek az említett futókártyával, azok számára később igénybe vehető lesz a most épülő birkózó terem öltözője és zuhanyzója.

atletika palya, stadion
Elkezdődött a birkózóterem építése

A pálya az új nyitvatartási program szerint mostantól tavaszig reggel héttől este nyolc óra között lesz látogatható a szaladók számára.  Addig megtörténik a rendszer „bejáratása", így aki most megy szaladni, felhívják a figyelmét az igényelhető kártyára. A rendszer tavasztól lép érvénybe, így addig még lehet módosításani. A lényeg továbbra is az, hogy a fejlesztések alatt álló stadionnak a rongálások elkerülése érdekében legyen egy működési rendszabályzata.

szaladokartya
A belépőkártya terve

Hétfőn megérkezett az első adag salak, amit szétterítenek és eldöngölnek az atlétika pályán, miután többek közt gyomirtással készítik elő a terepet.

Ha van véleményed, építő jellegű meglátásod az új kártyás rendszerrel vagy a szabályzattal kapcsolatosan, ne tarts magadban, írd meg kommentben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."