Itthon » Közélet

Csak kártyával lehet szaladni

Május elsejétől bezár a stadion, csak azok a szaladók használhatják az atlétika pályát, akik igényelnek szaladókártyát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

futas07
Fotó: Kakasy Botond/Archiv
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2014. március 13., 16:19
0 hozzászólás. 

Tavaly felháborodást váltott ki az amatőr és hobbi futók körében, amikor a polgármesteri hivatal szabályozta a városi stadion nyitvatartását. Civilek és a FeelGood Sportegyesület közösen adtak hangot nemtetszésüknek, amikor kérvényezték a pálya egésznapos nyitva tartását. A kérést háromszázan írták alá.

Hosszas egyezkedés után a pályán használatos szaladókártyás rendszert látta jó megoldásnak a polgármesteri hivatal, amit már tavaly lehetett igényelni, de eddig nem kérték ha valaki használni szerette volna a stadion atlétika pályáját.

Nemrég a FeelGood Sportegyesület újabb fejleményekről számolt be a Facebookon.

Újabb egyeztetésen vagyunk túl a székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal illetékeseivel az atlétika pálya használhatóságával kapcsolatban, amit az alábbi pontokban vázolunk:

1. Az atlétika pályát 2014. májusától kezdődően csak a szaladó kártyával rendelkező személyek használhatják, a helyszínen kifüggesztett program és szabályzat betartásával.

2. Szaladó kártyát a Polgármesteri Hivatal titkárságán lehet igényelni az itt található kérés kitöltésével és egy személyazonossági kártya másolat leadásával. Amennyiben valakinek nincs módja bejutni a Polgármesteri Hivatal titkárságára, ezeket az iratokat elküldheti a feelgoodteam1@gmail.com e-mail címre is.

3. Szaladó kártyák igénylési határideje 2014. április 15.

4. Szaladó kártyák kiosztása ápr.15 - ápr.30 között.

A kártyák ellenőrzését a polgármesteri hivatal megbízottjai fogják végezni, bár egyelőre még nincs tisztázva, hogy mindez hogyan fog működni a mindennapokban. Benedek Árpád Csaba alpolgármester úgy nyilatkozott, figyelembe veszik az érdeklődés mértékét, és annak függvényében alakítják ki a nyitvatartási rendet, és biztosítják a körülményeket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."