Itthon » Közélet

A tavalyi aszfaltozást folytatják

Néhány hete aszfaltoznak a város néhány pontján, ez a tavalyi munka folytatását jelenti. Lesz új közbeszerzés, a lakók már most háborognak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

berekben1
A Berek sétányban nem mindenkinek tetszik, ahogy dolgoznak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. május 21., 15:02
0 hozzászólás. 

Tavaly többen is kifogásolták, hogy a Stravia Group által végzett aszfaltozás nem feltétlenül jó minőségű, önkormányzati ülésen is szóba került a téma.

Idén ismét elkezdték a munkát: ugyanaz a cég végzi ezt, mert tavaly összesen 1,5 millió lej (+ÁFA) értékben kötött szerződést az önkormányzattal. Mint megtudtuk, a Stravia a tavalyról megmaradt összeg értékére végzi el most a munkát, utána új közbeszerzési eljárás kezdődik.

berekben2

Bálint Attila, a polgármesteri hivatal sajtószóvivője azt nyilatkozta portálunknak, hogy a közbeszerzés folyamatban van, néhány hét múlva várható annak az eredménye, következtében pedig folytatódik a Templom és a Farcádi utcák aszfaltozása.

Az elmúlt napokban a város bejáratainál, központjában, a terelőúton, illetve a Tábor lakótelepen dolgoztak a cég szakemberei, a jövő héten a Bethlen-negyed következik.

Nemcsak utcákat, hanem tömbházak közötti parkolókat is újraaszfaltoztak, így a Cekend bejáratban, a Tomcsa Sándor utcában, a Berek sétányban is dolgoztak.

berekben3

Hogy milyen minőségben, azt a lakók egy része már szóvá tette (a Berekben például kifogásolták), illetve azt is, hogy a délelőtti, déli órákban a gépjármű-forgalmat is akadályozzák a munkával.

A lakók észrevételeiket, javaslataikat eljuttathatják a polgármesteri hivatalba.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."