Itthon » Közélet

Több napon át razziáztak

Szombaton és vasárnap is folytatták a megye területére kiterjedő rendőrségi akciót, több bűntényre derült fény Udvarhelyen is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

razzia
razzia
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. március 01., 12:26
1 hozzászólás. 


Hétvégén a belügyminisztérium több egysége is ellenőrzéseket hajtott végre Hargita megye területén, a pénteki eredményekről már korábban beszámoltunk.

Február 27-én, szombaton összesen 35 bűnügyi, gazdasági, közúti és közrendészeti akciót bonyolítottak le, amelyen 194 rendőr, 94 csendőr és 7 alkalmazott működött közre. Az ellenőrzések során 17 bűntényt derítettek fel, amiből 6 gazdasági, 2 bűnügyi és 7 egyéb típusú volt. A hatósági szervek szombaton, a péntekinél valamivel kevesebb, azaz 154 jegyzőkönyvet állítottak ki, a büntetések összértéke viszont így is elérte az 50 ezer lejt.

razzia

A razziát vasárnap is folytatták, a jelentés kiemelt kategóriájában több udvarhelyi esetet is megemlítenek. Városunkban két olyan sofőrt is azonosítottak, akik alkohol hatása alatt vezették autójukat. Továbbá vasárnap éjszaka két udvarhelyi fiatalt tartoztattak le. A 24 éves D.Z. és a 28 éves K.E. különböző méretű elektromos vezetékeket tulajdonított volna el egy gazdasági épületből, megközelítőleg 800 lej értékben. A rendőrség emberei a helyszínen tetten érték őket. Minősített lopás vádjával indult ellenük eljárás.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Stratapax
2010-03-03 19:18:54
Itt volt az ideje dolgozni rendorseg.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."