Itthon » Közélet

Filmtett-Duna Műhely Alkotótábor Homoródfürdőn

A közelünkben zajló idei táborban kilenc alkotócsoport közül válaszhatnak a filmszeretők, a tíz napos műhelyt neves hazai és külföldi filmesek irányítják majd.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Filmes_tabor
Filmes_tabor
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. március 04., 10:42
0 hozzászólás. 


A kilencedik alkotótáborra 2010. augusztus 4-14. között kerül sor Homoródfürdőn, amire 18 éven felüli személyek jelentkezhetnek április 22-ig Magyarországról, Erdélyből és a többi határon túli régióból is. A részvételt pályázat utján lehet elnyerni, ennek követelményei pedig csoportonként változik. (A követelmények ide kattintva olvashatóak el.)

Filmes_tabor

Csoportok:
rendezőcsoport forgatókönyvíró csoport operatőrcsoport animációs csoport vágócsoport hangmérnöki csoport producer-gyártásvezető-felvételvezető csoport színészcsoport filmkritikus csoport Minden csoportot a filmszakma elismert egyéniségei vezetnek. A résztvevőket a csoportvezetők választják ki június 1-ig a pályázók közül. A nyertes pályázók névsora látható lesz a Filmtett weboldalán, de a döntésről személyesen (e-mailben) is értesítenek mindenkit.

Pályázati díj nincs
. A részvételi díj 45.000 forint, vagy annak megfelelő euró illetve lej. Ez magába foglalja a szállás, a teljes ellátás, a felhasznált nyersanyag és technika, valamint az oktatás összes költségét (nem foglalja magába az útiköltséget). Tizenöt résztvevő számára 50 százalékos részvételidíj-kedvezményt biztosítunk szociális alapon. A kedvezményt az adatlapon kell igényelni április 15-ig. A sikeresen pályázóknak a részvételi díj 25 százalékát július 1-jéig kell átutalniuk a Filmtett bankszámlájára. Az összeg hátralevő részét a táborba érkezés napján, szobafoglaláskor kell kifizetni.

Alkototabor

A tavalyi csapat

Nem kizáró jelentkezési feltétel a korábbi filmes tapasztalat, a jelentkezéshez szükséges adatlap letölthető a Filmtett – Erdélyi Filmes Portál weboldaláról.

Jelentkezni lehet a tabor@filmtett.ro e-mail címen vagy a Filmtett Egyesület postacímén. További információ: www.filmtett.ro, tabor@filmtett.ro, buzogany.klara@filmtett.ro, +40-728-262024, +40-728-262023.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."