Itthon » Közélet

A polgármesteri hivatal elnézést kér a Bunta-taggelésekért

A ma reggeli Bunta most tanul facebookozni című írásunkra reagált a hivatal sajtóirodája.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

buntajelolget03
A bejelölt kép
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 17., 11:16
3 hozzászólás. 

Egyed Ufó Zoltán kollégánk cikkezett ma arról, hogy Bunta Levente Székelyudvarhely polgármestere azzal indította a hetet, hogy végignézte a Székelyudvarhelyi Rendezvények facebook-oldalán a vasárnap déli, ellenzéki megemlékezés képeit, és a múltjukra vonatkozó jelzőkkel megjelölgette néhány képen a résztvevőket.

Válaszként a következő emailt kaptuk a polgármesteri hivataltól: „Bunta Levente polgármester külföldi tartózkodása alatt másra bízta facebook oldalának kezelését, aki tévedett. A jelöléseket eltávolítottuk. A történtekkel kapcsolatban az érintettektől elnézést kérünk."



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Pety
2015-03-17 11:51:56
Szinte lefordultam a székemröl a cikk olvasasakor
Ok, mostmar értünk a szóból, a sorok közt azt találtam olvasni , hogy Bunta Szász Jenöre bizta a Facebook oldalát, aki visszaélt a polgármester bizalmával es megprobálta lejáratni a polgármester urat. :-)))))))
Kész vicc ez az udvarhelyi politikai elit, kérni szeretnénk egy más étlapot mert ezek a főztek már nem ehetőek, lejárt a szavatosságuk !!!!!!
ÉBRESZTŐ UDVARHELYIEK !!!!
avatar
FehérSólyom
2015-03-18 09:40:39
a súlyos szoftver
... nos, kicsit olyan, mint amikor azt kell tisztázni, hogy a Facebook az egy 226.3 kg-os szoftver. Nem kérdés, hogy ezt senki sem szívesen cipeli magával külföldre, még simogatós telefonon se, mert a gravitáció az adott. Hülyén is nézne ki az ember egy 226.3 kg-os Fb-vel a hátán... és ezt a Zuckerberg féle szörnyecskét igenis ápolni kell nap mint nap. Ezért történhetett meg a félreértés, hisz a lovász ugyancsak kevés eséllyel arathat sikert a rábízott libapásztorságban. :)
avatar
jutacs
2015-03-18 21:51:54
Lehet, hogy tulbecsülöm az udvarhelyieket.
Ugyanis azt kepzelem, hogy nehany ev mulva nem ilyen kutyaütö semmirevalokat valasztanak polgarmesternek, mint ez a töketlen Bunta, vagy az elöbbi , emberileg kimondottan szegyenletes Szasz Jenci.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."