Színes » Érdekességek

Bunta most tanul facebookozni

Valaki mondja már meg a polginak, hogy mindenki látja, amit ő oda beírogat. És mindenki nagyon szereti. Még akarunk!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

buntajelolget02
Bejelölte az udvarhelyieket!
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2015. március 17., 07:22
3 hozzászólás. 

Bunta Levente polgármester azzal indította a hetet, hogy végignézte a Székelyudvarhelyi Rendezvények facebook-oldalán a vasárnap déli, ellenzéki megemlékezés képeit, és jelzők segítségével betaggelgette néhány képen a résztvevőket. Valószínű, hogy nem tudta, hogy ezt mindenki látni fogja, vagy azt nem tudta, hogy azt is mindenki látni fogja, hogy ő volt a bejelölések szerzője. Ilyeneket írt, a képeken szereplő arcokhoz társítva: „volt hivatali alkalmazott", „Teknós szakszervezeti", „politikai f." vagy „volt Teknós KISZ-es".

buntajelolget01

A „volt Teknós KISZ-es" az nyilván egyik rivális párt politikusa, aki azonnal reagált is a bejelölésre, kommentben azt írta, hogy „Milyen kedves, bejelölt a polgármester. Tetszett volna ott lenni. Kösz!" Arra utalt ezzel felhányásképpen a politikus, hogy a polgármester nem volt jelen a rendezvényen, csak utólag vizsgálta át résztvevőit facebookon.

A Bunta taggelgetéséről egyik kedves olvasónk értesített. Eleinte gyanakvóan fogadtuk a hírt, attól félve, hogy esetleg más valaki visszaél a polgármester nevével és egy fiktív facebook-felhasználóval írogat, de leellenőriztük, és tényleg a polgármester facebook-felhasználójával történtek a dolgok.

buntajelolget03

Lehet, hogy a híres udvarhelyi, lejáratáson alapuló politika átköltözik facebookra? Lehet, hogy Buntának egy újabb fegyvere lesz a jövő évben esedékes választásokra? Mi mindenképp drukkolunk, nagyon szeretjük a bejelöléseit. Hajrá polgármester úr, mindent bele! Ne fogja vissza magát!

Utólagos frissítés: néhány óra múlva a bejelölések eltűntek, Bunta polgármester úr (vagy valamelyik szakembere) letörölte őket. Kár!



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Pety
2015-03-17 08:53:51
"Taggeles" ????
Irjunk már magyaru a francba, tagging ide - vagy tagging oda , jo volna ha Bunta ur nem mind a nevezgetéssel foglalkozna, hanem végezze a polgármesteri kötelezettségeit ! , ne a gunyolodassal töltse el idejét hanem mutasson jo példát a város polgárainak.
- és akkor kérdem én, hogy honnan is indul a megosztottság ???
„volt Teknós KISZ-es" - mekkora nagy gond ez ? A Tekno nem csak KISZ-est nevelt ki hanem Kémiai Doktort is aki utolag Eléna nagyanyánk könyveit irogatta , vagy ez nem zavar senkit, aki miatt a fák árnyéka lassan elfogy a vidékünk kies tályain .
A taggeles helyett inkabb beillene egy székely szo , a TAKNYOLÁS
Na ezt csinálta a polgármester (úr).
avatar
ThinkPink
2015-03-17 22:43:33
Ennyivel le is jár? Akárhol is tartózkodjon Levente, csak telefonvégre kapható, nem? Azt is ki lehet kérni, hogy ki tette ezt, nem titkolhatják el, s legalább lenne egy olyan ügy aminek a végére lehet járni. Mert minden csak fellobban, aztán elmúlik, a "bűnösök" meg nyugisan nevethetnek , hogy "na ebből sem lett nagy gond" és nyomhatják a böszmeséget tovább. Udvarhely omladozik, a bűnözés virágzik, a várost meg egy olyan ember vezeti akinek nyálat kell köpni a szájába, hogy élni tudjon, mert annyira mamlasz és haszontalan. Tényleg na, nem lesz ebből egy kicsikét nagyobb hírverés?
avatar
FehérSólyom
2015-03-18 09:44:47
... nos, kicsit olyan, mint amikor azt kell tisztázni, hogy a Facebook az egy 226.3 kg-os szoftver. Nem kérdés, hogy ezt senki sem szívesen cipeli magával külföldre, még simogatós telefonon se, mert a gravitáció az adott. Hülyén is nézne ki az ember egy 226.3 kg-os Fb-vel a hátán... és ezt a Zuckerberg féle szörnyecskét igenis ápolni kell nap mint nap. Ezért történhetett meg a félreértés, hisz a lovász ugyancsak kevés eséllyel arathat sikert a rábízott libapásztorságban. :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."