Itthon » Közélet

Felújították a Sziget utcai családorvosi rendelőt

Kicserélték a Sziget utcai orvosi rendelők nyílászáróit, így a harminc éves épület fűtési költsége jelentősen fog csökkeni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Rendelo_Sziget
Rendelo_Sziget
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 22., 12:37
0 hozzászólás. 


A járóbeteg rendelőben jelenleg kilenc családorvos tevékenykedik, akik a tavalyi év során azzal az igénnyel fordultak a polgármesteri hivatalhoz, hogy cseréljék ki az épület nyílászáróit, hiszen óriási pénzösszegeket költenek fűtésre, a betegek pedig ennek ellenére is hidegben és huzatban várakoznak a folyosókon.

Rendelo_Sziget

Az elmúlt hetekben sor került a felújításra, amit két vállalat, a helyi Winardofil és a Korondi Árcsó vitelezett ki. 46 fakeretes ablakot és 5 ajtót cseréltek ki fehér, műanyag termopan változatra, az ablaküvegeket pedig speciális fóliával árnyékolták. Ezt követően kijavították, lepucolták és újrafestették az ablak- és ajtótokok körüli falrészeket. A munkálatok összesen 67.517 lejbe kerültek.

Rendelo_Bunta_Csaki

Bunta Levente és Dr. Csáki Mária

Bunta Levente polgármester az április 22-i, csütörtöki átadón elmondta, hogy jó üzletet kötöttek a családorvosokkal, akik öt évig lemondtak az épület privatizálásáról, a hivatal pedig alacsony bérlési díjat szabott meg számukra, valamint felújította a helyiséget. "A jövőre nézve is odafigyelünk az egészségügy mostohagyerekére, valamint a székelyudvarhelyi betegellátás javítására" – emelte ki az elöljáró.

Dr. Csáki Mária családorvos elmondta, önerőből ekkora összeget nem tudtak volna befektetni, ezért örülnek a hivatal együttműködésének. A végeredménnyel meg vannak elégedve, ezután már ők is jobb kedvvel mennek dolgozni.

Rendelo_ablak



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."