Itthon » Közélet

Bunta: valószínű indulok : )

Hosszas Facebook bejegyzése után egy kommentben lazán odabökte: valószínűleg indulok. De hova?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

bunta indulok kikep
Bunta valószínűleg indul : )
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2016. április 11., 15:20
0 hozzászólás. 

Nagyon sok bekezdéses, több alpontba szedett bejegyzést tett közzé Bunta Levente, városunk polgármestere Facebook oldalán. Leginkább azt taglalta, hogy egy felelős polgármester nem szórja az adófizetők pénzét, még akkor sem ha választási év van, és hiába is próbálkoznak nála, nem zsarolható, nem lekenyerezhető. Hosszasan kitér az adó miatt sápítozó vállalkozókra is. Munkatársaival több tételt is kidolgoztak, hogy miért is kell, hogy több adót fizessenek ezek a cégek. A következtetés rendszerint, hogy ezek a cégek eddig valamilyen formában adót csaltak, esetleg nem voltak felértékelve az ingatlanjaik.

De még nem is ezek a legérdekesebb dolgok a bejegyzésében. A bejegyzés második kommentelője abbéli reményét fejezi ki, hogy Bunta újból indul, különben nem lesz, akire szavazzon. Bunta Levente erre úgy csapott le, mint kéthónapos kiscica az elguruló gomolyagra. A maga lazaságával mindössze három pont és egy vessző után odaírta: valószínű indulok. Üzenetét a már védjegyévé vált szmájlinak álcázott kettőspont szünet zárójel bezárva jelekkel nyomatékosította.

Rögtön adja magát a kérdés, hogy hova is indul, de a polgármesteri hivatal honlapját böngészve arra gondoltunk, hogy a polgármester haza indul Spanyolországból. Ugyanis ott volt tapasztalatcserén. Azóta tudja, miként lehet ötvenezer hektáron, gyakorlatilag félsivatagi körülmények közt, édesvíz és termőtalaj hiányában paradicsomot vagy paprikát, zöldséget termeszteni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."