Itthon » Közélet

Borkóstoló és Ízutazás a Szálloda Szarkakő éttermében

A Szálloda Szarkakő étterme egy egyedi és kiemelten érdekesnek ígérkező rendezvénnyel jelentkezik csütörtökön, az Őszi Vásár keretén belül.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 27., 10:04
0 hozzászólás. 

A szálloda éttermében egy különleges, és gasztronómiai szempontból bátran izgalmasnak is nevezhető rendezvényt hoz tető alá a villányi Polgár Pincészettel karöltve. A neves borvidék egyik legrangosabb képviselője már húsz éve teszi le az asztalra az élet lelkének nevezett nedű legjavát, amiért elismerés is jár, hiszen Polgár Zoltánt a Magyar Bor Akadémia és a szakmai közvélemény 1996-ban az év bortermelőjének választotta. Többek között ez is garancia arra, hogy a Székelyudvarhelyre látogató borász nem fog csalódást okozni az érdeklődő borkedvelőknek és ínyenceknek.

Szasza

Borkóstoló ugyan volt már városunkban, de a mostani egyedinek számít, a vendégek egy exkluzív estén vehetnek részt, ahol a nem csak természet ajándékaként számon tartott italból kóstolhatják meg a legjobbakat, de ezek mellé minőségi étkek is járnak.

A főszakács által összeválogatott menün olyan fogások szerepelnek, mint a zöldfűszeres töltött pisztráng, az erdei gombavagdalékkal sütött törökparadicsom, vagy éppen a borókás vaddisznósült, fügés gesztenyeraguval, sajtropogóssal és burgonyapürével. Ezek nem csak ínycsiklandozóak, de ugyanakkor egy könnyed és egészséges falatozást is jelentenek, hozzájuk pedig a leginkább illő borokat válogatják a kulinária nagymesterei.

Ha valaki egy valódi ízutazásra, egy igazi konyhaművészeti kalandra és a legjobb villányi borok zamatára vágyik, akkor jegyezze fel magának szeptember 30-át, csütörtököt, ekkor kerül sor ugyanis a kóstolóra. Érdeklődni és jelentkezni a 0730-012.063-as telefonszámon lehet.

(x)


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."