Itthon » Közélet

Dr. Csernus Imre Székelyudvarhelyen!

Csernus doktorral október 10-én este hét órakor, az EPAD Csarnokban (Rákóczi út 68.) találkozhatunk, ahol A belénk égett múlt - Elengedés, megbocsátás, újrakezdés címmel tart előadást a Mesterkurzus keretében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Csernus
Csernus
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 29., 09:28
0 hozzászólás. 


2009 őszén Erdélyben is óriási sikerrel indult el a Magyarországon már fogalommá vált Mesterkurzus-előadássorozat, melynek keretében a legismertebb, legnépszerűbb magyar gondolkodókat és szakembereket hallgathatjuk meg hétköznapi életünk fontos pszichológiai és spirituális kérdéseiről.

A Mesterkurzus előadói nem hirdetnek elvont tudományos tételeket, a hétköznapok Csernusgyakorlati kérdéseit tartják szem előtt. Célkitűzésük, hogy mindenki számára érthetően fejezzék ki magukat, gondolataik befogadásához nincs szükség előképzettségre. Az előadások a közönség visszajelzései szerint így nemcsak hasznos ismereteket nyújtanak, de igazi élményt és feltöltődési lehetőséget kínálnak mindenkinek.

Önismeret, önfejlesztés, párkapcsolat, szorongás, depresszió, kudarc, féltékenység, gyógyulás, hit, titok... Csupán néhány téma azok közül, amelyek a sorozat hét éve alatt terítékre kerültek az anyaországban – és immár Erdélyben is!

Az elmúlt esztendő során Müller Péter, Dr. Vekerdy Tamás, Dr. Ranschburg Jenő és Dr. Csernus Imre is járt a sorozat keretében Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön. A neves magyar gondolkodókat minden városban zsúfolt teltház és határtalan szeretet fogadta.

Székelyudvarhely eddig kimaradt a sorozat helyszínei közül, ám a szervezők most igyekeznek pótolni ezt a hiányosságot, hiszen október 10-én végre városunkban is elindul a Mesterkurzus, a kíméletlen őszinteségéről és provokatív stílusáról híressé vált pszichiáter, Dr. Csernus Imre előadásával.

Dr. Csernus napjaink egyik legnépszerűbb magyar szerzője és médiaszemélyisége. Az eredetileg főként szenvedélybetegekkel foglalkozó orvos különös terápiás módszereivel és kimagasló eredményeivel hívta fel magára az újságírók figyelmét, majd Bevállalja? című, önálló tévéműsora széles körben is ismertté tette. A nő című könyve eddig több mint kétszázezer példányban fogyott el, előadásai pedig az ország minden pontján igazi eseménynek számítanak, amelyekre elővételben kapkodják el a jegyeket.

Egyéniségével megosztja az embereket: rengeteg híve, tisztelője, sőt rajongója van, míg másokból elemi negatív indulatot vált ki személyisége – csak közömbösnek nehéz maradni iránta. Ugyanakkor azt, hogy krízishelyzetekben rendkívül hatékony, és sokak életét mentette meg sajátos módszereivel, még ellenlábasai sem vitatják.

Csernus doktorral október 10-én este hét órakor, az EPAD Csarnokban (II. Rákóczi Ferenc utca 68 szám) találkozhatunk, ahol A belénk égett múlt – Elengedés, megbocsátás, újrakezdés címmel tart előadást a Mesterkurzus keretében. A program külön érdekessége, hogy a székelyudvarhelyi közönség lesz az első, aki erről a témáról meghallgathatja a neves pszichiátert.

Az előadás után Dr. Csernus szívesen válaszol a nézők kérdéseire is, és dedikálja a helyszínen megvásárolható könyveit, melyek mellett pszichológiai és spirituális témájú kötetek hatalmas választéka várja a nézőket, nagyon kedvező árakon.

Jegyek kaphatók a Sztár Rádió és a Digital3 televízió székhelyén.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."