Itthon » Közélet

Erdély Hangja – már csak néhány napig lehet jelentkezni

Az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató verseny felhívja a figyelmet arra, hogy még négy nap van hátra a benevezési határidő lezártáig.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 10., 12:01
0 hozzászólás. 

November 13-ig, azaz szombatig lehet jelentkezni az Erdély Hangja 2011 tehetségkutató versenyre. A szervezők közzétették a vetélkedő fődíját, ami a következőket tartalmazza:

- 1000 euró készpénzben
- egy videóklipp elkészítése
- egy zeneszám teljes stúdiómunkája

A jelen pillanatig, közel 200 jelentkezőt számol a verseny. Mostantól elérhető a tehetségkutató honlapján a jelentkezők neve és sorszáma, valamint az előválogatások (castingok) időpontja is: a versenyzőknek november 16-án, illetve 17-én pontban reggel 8.30-kor kell megjelenniük a helyszínen, Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Ház előcsarnokában.

A szervezők ugyanakkor köszönik a jelentkezőknek, támogatóknak és médiapartnereknek az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató versenyhez való komoly hozzáállását és gratulálnak mindazoknak, akik megtették az első lépést saját álmaik megvalósítása felé.

Felhívják a versenyzők figyelmét arra is, mivel nagyon sok kérdés érkezett ezzel kapcsolatosan, hogy a castingon nem engedélyezett a zenei alap, negatív használata. A jelentkezőnek tehát szárazon kell majd énekelniük az első meghallgatáson. A casting lejárta után november 17-én lesz eredményhirdetés.

Az előválogatás zárt ajtók mögött zajlik majd, tehát nem lesz nézőközönség a teremben, de az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató verseny által kijelölt stáb videofelvételeket készít a meghallgatás teljes ideje alatt. Éppen ezért, megkérnek minden jelentkezőt, hogy a meghallgatáson olyan ruházatban jelenjen meg, amely semmilyen féle márkajelet, reklámot nem tartalmaz (ez a teljes ruházatra, azaz a kiegészítőkre is érvényes)!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."