Kultúra » Színház

DráMA: koncerttel fejeződött be az éjszaka

A Portugált még felolvasószínház és vetélkedő is követte pénteken.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

portugal
A Portugál nagyszínpadi előadása zárta az előadások sorát
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. szeptember 25., 15:06
0 hozzászólás. 

Nagy sikert aratott a Csíki Játékszín által előadott Portugál pénteken este, amit a Színházunk éjszakája elnevezésű program követett – ki sem léptünk az épületből, olyan jól éreztük magunkat, s ezzel nem voltunk egyedül.

A színház-kvízt idén a Beszédtechnika nevű csapat nyerte, a tavalyi győztes Amatőrök másodikok lettek a négy csapatból. Színészek hangját, árnyékát, tulajdonságait kellett felismerniük a benevezőknek, de volt szinkronpróba és bekötött szemmel tárgyfelismerés is.

Színészeink idén is bizonyították, hogy muzsikálni is tudnak, a több mint egy órát játszó zenekar ezúttal az Antal Csaba (ének, akusztikus és elektromos gitár, ukulele), Veres Lehel (elektromos gitár, ének), Pál Attila (basszusgitár, hegedű), Dunkler Róbert (billentyűk), Nagy Norbert (dob), Tóth Árpád (dob, ének) felállásban lépett fel, de Barabás Árpád is beszállt énekelni. Annyira jól sikerült a koncert, hogy még a pultoslányok is táncra perdültek – s ha nem rakták volna fölöslegesen tele székekkel a színház előterét, akkor talán még nagyobb menet kerekedett volna.

Jó menet volt ismét a dráMA, több olyan előadás is volt, amiket szívesen megnéznénk többször is – az egyhetes rendezvénysorozat nemcsak a szervezőket, hanem a nézőket is próbára tette, hiszen nagyon erős élmény volt ennyi előadást, közönségtalálkozót és koncertet végignézni. A tartalmasságra és az érdeklődésre nem lehetett panasz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."