Itthon » Közélet

Egyre több helyen beszerezhető a Közösségi Kuponfüzet

Bár csak múlt héten kezdték meg a karácsonyi ajándéknak is kiváló füzet árusítását, az eladások már most jól alakulnak és egyre több helyen lehet kapni az „árcsökkentőt".

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. december 23., 13:27
0 hozzászólás. 

December 16-án mutatták be a fiatalok által és fiatalok számára indított program, a YouthBank legújabb termékét, a Közösségi Kuponfüzetet. Ez alatt az egy hét alatt már mintegy 1000 lej bevételre sikerült szert tenniük a fiatal bankároknak, valamint egyre több helyen lehet megvásárolni a 20 lejes, különböző kedvezményeket nyújtó füzetecskét.

A karácsonyi vásáron és a Mesevárosban ezek nyitvatartási ideje alatt továbbra is megvásárolható a 139 kedvezményt biztosító termék, valamint még a mai napon a Román Fejlesztési Bank (BRD) Bethlen utcai székhelyén is. Ezen kívül a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány székhelyén (Szentimre utca 17/10), a Mr. Music zeneboltban, a Park étteremben, valamint az Ajándék- Gyöngy- és Hobbiboltban (Márton Áron tér 2.) is folyamatosan beszerezhető.

A YouthBank egyúttal felkéri partnereit, hogy tájékoztassák alkalmazottaikat a kuponnal történő vásárlás folyamatáról és feltételeiről, így elkerülve az esetleges félreértéseket.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."