Itthon » Közélet

Tavasszal kijavítják a lakótelepi lépcsőket

A Kisköved utcai üzletek előtti betonlépcsőket idén tavasszal kijavítják - amennyiben hasonló rongálódást észlelnek a lakók, azt jelezhetik a polgármesteri hivatalnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet/lepcsok1702
Itthon_Kozelet/lepcsok1702
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. február 17., 16:30
0 hozzászólás. 

Évek óta egyre rosszabbodik a Kisköved utcai lépcsők állapota – az idő vasfoga, a fagy és más tényezők mára töredezetté, megrongálódottá tették. A problémára olvasóink is felhívták a figyelmet, így a polgármesteri hivatalban, a városgazdálkodási osztályon érdeklődtünk arról, hogy mi lesz a sorsa a lépcsőknek, mikor javítják őket meg. Azt a választ kaptuk, hogy ezeknek a lépcsőknek a kijavítása (akárcsak a Móra Ferenc Általános Iskola előtti lépcsőké, a Győzelem utcában) bele van foglalva az idei költségvetési tervezetbe – amiről egyébként holnap, február 18-án szavaz a városi tanács.

Itthon_Kozelet/lepcsok1702

Ahogy az időjárás megengedi, a hivatal szakembercsoportja, akik a mindennapi karbantartásokat (pl. játszótérjavítások) elvégzik, ezeket a lépcsőket újrabetonozzák. Az elmúlt években a Béke utcában (a református temető hátsó bejáratánál) és a Remete bejáratban (a csorgó mellett) végeztek el hasonló javításokat. Amennyiben a lakók hasonló, megrongálódott utcai lépcsőkről tudnak, jelezhetik azt a hivatal városgazdálkodási osztályán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."