Itthon » Közélet

Idén is lesz Falánk Csütörtök!

A korábbi évek hagyományait követve, a Gastropan Egyesület és a gastromedia.ro portál ebben az évben is meghirdeti a Falánk Csütörtök akciót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. február 22., 17:01
0 hozzászólás. 

A kövér csütörtökhöz kapcsolódó népi hagyományokat felelevenítő, és a farsangi eszem-iszomot mértékletességre felváltó böjti időszak kezdetét, a hamvazószerda hústilalmát egy egésznapos torkoskodással feloldó eseményt március 10-én szervezik meg - tájékoztatta portálunkat közleményében Váradi János főszervező, a Gastropan Egyesület elnöke.

„Célunk továbbra is a hagyományok ápolása és a kulturált étterembejárás meghonosítása. A Falánk Csütörtök remek alkalom arra is, hogy egy kirándulással összekötve látogassunk meg eddig távoli célpontnak tartott vendéglátóhelyeket és próbáljunk ki gasztronómiai csemegéket. A kulturált étterembejárás évszázados szokásainak ápolása mindannyiunk közös ügye, vendéglősnek és vendégnek egyaránt. Várjuk azon éttermek, pizzázók, fogadók, szállodák, gyorséttermek jelentkezését, akik egyetértenek céljainkkal, és az akcióban való részvételükkel segítenek a vendéglátás népszerűsítésében" - áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben.

A programhoz való csatlakozási szándékot a www.gastromedia.ro/falank oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével március 3-ig lehet jelezni. A portálon az akcióval kapcsolatos bővebb információkat és felvilágosítást is találnak az érdeklődők.

Tavaly a város tíz vendéglátó egysége kapcsolódott be a gasztronómiai rendezvénybe és több száz vendég kóstolta meg az éttermek igényes és bőséges menüjét.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."