Itthon » Közélet

Ősszel is várnak felvételizőket a MÜTF-ön

Tart még az őszi felvételi a MÜTF Oktatási Központ által szervezett képzésekre. A főiskola alapképzésre és mesterszakokra is várja a jelentkezőket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Gazdasag
Itthon_Gazdasag
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. szeptember 14., 09:35
0 hozzászólás. 

Az oktatási központ több magyarországi felsőoktatási intézmény kihelyezett tagozatának képzéseit szervezi immár 12 éve: a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának Kereskedelem-marketing alapképzését és Marketing mesterszakát, a Budapesti Gazdasági Főiskola Turizmus-vendéglátás alapszakát és a győri Széchenyi István Egyetem Vezetés-szervezés mesterszakját.

Szasza

A nyári felvételi alkalmával az újonnan induló turisztikai képzésre másfélszeres volt a túljelentkezés, ezért még 25 tandíjköteles helyet is jóváhagyott a Főiskola, melyeknek egy része a visszaigazolások után felszabadult, tehát ősszel újra meghirdetődtek. A felvételi első fordulójában A Kereskedelem-marketing szakon is elfoglalódtak az ingyenes helyek, de a költségtérítéses helyek egyharmada még betöltetlen maradt, melyekre szeptember 16-ig lehet jelentkezni, akár nappali, akár levelező tagozatra.

A két mesterképzésre is vannak államilag támogatott helyek, szakonként 25, és ezek kiosztása most ősszel történik. A Marketing mesterképzés a magasabb szintű és újszerű értékesítési technikák elsajátítására helyezi a hangsúlyt, míg a Vezetés-szervezés a vállalatirányításra, kiemelten a humánerőforrás menedzsment területére fókuszál.

A MÜTF Oktatási Központ által szervezett képzések mindenkor a gyakorlatiasságra alapoznak, igazodva a székelyföldi munkaerőpiac változó elvárásaihoz, hogy a végzettek könnyen találjanak munkát és ott megállják helyüket.

Bővebb információk a felvételiről és a képzésekről a www.egyetem.ro oldalon olvashatók.

(x)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."