Itthon » Közélet

Hivatalos: második a Vágási Tölgy

A Polgártárs Alapítvány szervezte Év Fája című versenyen második helyre szavazták a vágási famatuzsálemet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

EvFaja2011
EvFaja2011
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. november 01., 12:57
0 hozzászólás. 

A voksolás utolsó napján október 31-én a déli órákban még a tölgy vezette a rangsort, majd a szavazás végéhez érve a Köpeci Szil érte el az első helyet. A végleges és mostanra hivatalos állás szerint a vágásiak fája 12724 szavazatot, míg a köpecieké 13096-ot kapott. Az már csak további üröm, hogy 23 órakor lezárták a szavazást, aztán 12 perc múlva újraindították.

Sőt, az utolsó nap hajrájában is voltak nem etikus módon leadott szavazatok amelyeket ismét a sharklasers.com oldalról generált címeken keresztül próbáltak érvényesíteni. Ennek alapján a köpeci szil esetében 111 szavazatot, míg a vágási tölgy esetében 1 szavazatot érvénytelenítettek a szervezők.

Gál Barna a Vágási Tölgyet nevező Három Hegy Ifjúsági Egyesület elnöke honlapunknak elmondta, hogy a szavazás kapcsán kérdéseik merültek fel az etikát illetve az igazságosságot illetően, de ennek ellenére örülnek a második helynek is.

„Összekovácsolódott a csapat, rengeteg ember állt mellénk és ezt meg sem tudjuk köszönni" – jegyezte meg Gál. A vágási tölgyek körüli park illetve a játszótér megvalósulni látszik, még úgy is,hogy nem a famatuzsálem érte el az első helyet, hiszen több vállalkozótól és a megyei tanácstól is kaptak erre vonatkozó ígéreteket.

"Mindent egybevetve sikeresnek találtuk a versenyt, és reméljük a következőkben lesznek még rendezvényeink, amelyek hasonlóan jól helyt állnak. Köszönjük mindenkinek a részvételt" – összegzett az egyesület elnöke.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."