Itthon » Közélet

Újabb kitüntetés a MÜTF Oktatási Központnak

Jövőtől nyelvvizsgát is lehet választani az angol érettségi helyett, a MÜTFnél jelenleg is a legkedvezményesebb áron lehet vizsgázni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: (X)
2011. november 17., 14:07
0 hozzászólás. 

A romániai Országos ECL Vizsgakoordináló Központ (Eurocenter Amőba) immáron hatodik alkalommal szervezte meg az országos ECL konferenciát, amelyen több előadás is elhangzott a vizsgarendszer sajátosságairól, előnyeiről és annak jövőbeli fejlesztéséről.

Itthon_Kozelet

A jelenlévők számos aktuális témáról is tájékoztatást kaptak a vizsgákkal kapcsolatosan. A meghívottak közt jelen volt a székelyudvarhelyi MÜTF Akkreditált Vizsgaközpont is, amely 2010-ben első helyezést ért el országos szinten.

A MÜTF Oktatási Központ (MOK) képviselői olyan sajátos módszereket ismertettek a résztvevőkkel, amelyekkel az intézmény promoválja az ECL nyelvvizsgarendszert. „Itt egy összetett módszerről van szó, ahol szerepet kap mind a tanár felkészültsége és lelkesedése, mind pedig a marketing és a kliensközpontúság, amelyek nélkül nem lehet a meglévő hallgatót az ajtón belül tartani" – mondta el Ilyés Krisztina, a MOK egyik munkatársa.

„Kihasználva azt a lehetőséget, hogy 2010-től az ECL angol vizsga kiváltja Romániában az érettségi nyelvvizsgát, főiskolánk tavaszi kampánya főként az érettségi előtt állókat célozta meg, hogy tegyék le előre az ECL nyelvvizsgát. Idén tavasszal közel 30 jelentkezőnk volt nyelvvizsgánkra, közülük minden érettségiző sikeresen vizsgázott" – tette hozzá Márton Mária angoltanárnő.

A találkozón Szabó Szilvia, az ECL nyelvkönyvek kiadója és a Szabó Nyelviskola ügyvezető igazgatója egy sajátos és egyénre szabott nyelvtanulási lehetőséget mutatott be, amely e-learning alapú és mindenki számára elérhető. Egy online tesztrendszerről van szó, amelynek a szerkezete és felépítése hasonlít az ECL nyelvvizsgához.

A vizsgarészek (olvasás, írás, szöveghallgatás és beszéd) kreditértékűek, amelyeket az érdeklődő megvásárolhat. Természetesen a különböző vizsgaközpontok, így a MÜTF Oktatási Központ is rendelkezik ezzel a módszerrel, amely 1000 kreditértékű utalványban részesült az ECL konferencián.

Az előadások az első három legsikeresebb nyelvvizsgaközpont kitüntetéseivel zárultak. Székelyudvarhelyen és környékén az egyre növekvő konkurencia ellenére a MOK továbbra is vezető szerepet tölt be a nyelviskolák piacán, ugyanis ebben az évben is sikerült első helyezést elérnie.

Ezért a kitüntetésért az Amőba Eurocenter különböző árkedvezményeket ajánlott fel a Központnak, amelyek lehetővé teszik, hogy az intézmény továbbra is a legkedvezményesebb árat biztosítsa az érdeklődőknek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."