Itthon » Művelődés

Udvarhelyen koncertezik a Kesh és a Magyar Jazz Quartet

Két élő koncert is lesz a jövő heti, 4. DráMa Fesztiválon: pénteken és szombaton a Magyar Jazz Quartet és a Kesh zenekar koncertezik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Itthon_Muvelodes/drama2011
Itthon_Muvelodes/drama2011
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. október 07., 10:31
0 hozzászólás. 

A többnapos színház-dömpingen, a 4. DráMa Fesztiválon (az előadások programját megtalálhatja eseménynaptárunkban) két élő koncert is lesz. Pénteken, október 14-én este 8 órától a volt Stúdió Mozi nagytermében a 25 éve fennálló budapesti Magyar Jazz Quartet játszik, a belépő 15 lej lesz. Az együttes tagjai (Szakcsi Lakatos Béla – zongora, Zsemlye Sándor – szaxofon, Vasvári Pál – basszusgitár, Kőszegi Imre – dob) mind nagyon ismert zenészek nemcsak Magyarországon, igazi zenei csemege a modern dzsessz kedvelőinek.

Itthon_Muvelodes/drama2011

A Kesh együttes 2009-ben alakult, majd fél éven belül megnyerte a Zöld Pardon Tehetségkutatóját, tavaly augusztusban pedig megjelent az első, hat számot tartalmazó kislemezük (Bent valami), s még ugyanabban az évben a Levegő című, kétdalos, szintén kislemezük is napvilágot látott. A csapat lépett már fel az MR2 Petőfi Rádió Akusztik című műsorában – lendületes, alternatív, funkys zenét játszanak, ebben a stílusban dolgozták fel Fluor Tomi Mizu című slágerét is. Székelyudvarhelyen október 15-én, szombaton koncerteznek a Művelődési Ház nagyetermében, a belépő 10 lejbe kerül.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."