Itthon » Oktatás

Prédát ejtettek a Bethlen Gábor diákjai

Ugyan könyvekre vadásztak, igen szép trófeákkal tértek haza. Az iskolájuk az olvasás fontosságát hirdette.   

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

Olvasni jo
Az Olvasni jó! verseny díjátadója
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 08., 09:45
0 hozzászólás. 

Januárban hirdette meg immár harmadik alkalommal iskolaszintű nagy könyvvadász olvasási versenyét a Bethlen Gábor Általános Iskola könyvtára, mely során a világ egyik legjobb kikapcsolódási lehetőségével gyűjthettek pontokat a diákok.

Olvasni jó! – ezt hirdette a sok szebbnél szebben megrajzolt plakát, könyvjelző, az elolvasott, meghallgatott mesékről készült számtalan rajz. A nagyobbak által nagy számban kitöltött feladatlapok és könyvajánlók is mind egy-egy elolvasott regény tanúságtételei.

Sokan avatták a Bethlen Gábor Iskolában ezt az évet is az olvasás évévé: olvasva! - hiszen az első félévben a Tudomány és technika bűvöletében című versenybe kapcsolódtak be, ebben a félévben pedig az Olvasni jó! versenyben vett részt számos diák.

A verseny első díját a hetedik osztályos Sebők Szidónia vehette át, míg Vetésy Dalma és Nagy Dóra másodikos tanulók, második, illetve harmadik helyen végeztek. Az első három helyezetten kívül is rengetegen részesültek dicséretben. Értékes nyeremények is várták az ifjú olvasókat, a könyvjutalmak mellett alkotótábor, tűzzománc foglalkozás, olvasótábor meghívókat és színházbérleteket is kiosztottak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."