Itthon » Politika

Új elnöke van az RMDSZ Udvarhelyszéki Nők Szervezetének

A küldöttek majdnem egyöntetű szavazatával Arros Orsolyát választották pénteken az RMDSZ Udvarhelyszéki Nők Szervezetének elnökévé.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

ArrosOrsolyaPecsiKolumbanImola
Arros Orsolya, Pécsi Kolumbán Imola és Hegedüs Csilla
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2015. október 31., 14:19
0 hozzászólás. 

Az Udvarhelyszéki Nőszervezet két éve 78 hölgy részvételével alakult meg Székelyudvarhelyen, azóta Pécsi Kolumbán Imola vezette az RMDSZ női platformját. A leköszönő elnök beszámolójában kiemelte, hogy több karitatív rendezvényt szerveztek, egészséges életmódot népszerűsítő tanácsadást tartottak, és megszervezték a sikeres nők előadássorozatot is. Hozzátette, hogy a nők egyre inkább jelen vannak a politikában, Székelyudvarhelyen például 28 nő dolgozik az önkormányzatnál.

„Szeretném, ha fiatalodna a szervezet, ha új lehetőségekkel és új tagokkal bővülne" – mondta Pécsi Kolumbán Imola, majd sok sikert kívánt a következő elnöknek.

ArrosOrsolyaRMDSZ-Nok

Arros Orsolyát kérték fel, hogy vezesse tovább a nőszervezetet. A közgazdász elvállalta a feladatot.

„Ahogy Hegedüs Csilla mondta, ha a kosztpénzt be tudjuk osztani, akkor egy család, egy óvoda, egy intézmény, egy vállalkozás, egy város, egy megye, és akár egy nagyobb intézmény vezetését is el tudjuk végezni" – jelentette ki a polgármesteri tisztségért is induló Arros.

Hozzátette: oktatási, szociális és családügyi kérdésekkel, képzésekkel, karitatív akciókkal, de vállalkozó hölgyek bátorításával is foglalkozna a nőszervezet élén.

A 132 küldöttből 91-en voltak jelen a pénteki ülésen, ők titkos szavazással 85 igen, 4 nem és egy érvénytelen vokssal Arros Orsolyát választották az RMDSZ Udvarhelyszéki Nők Szervezetének élére.

Az új elnök Pécsi Kolumbán Imolát, Koncz Melindát, Tamás Izabellát, Tordai Enikőt, Fancsali Klaudiát és Simó Melindát jelölte ki alelnököknek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."