Itthon » Politika

EMNP: Szásznak vissza kell lépnie Tankó javára

A Néppárt szerint Tankó László az egyetlen, aki le tudja váltani Bunta Leventét, ezért felszólítják Szász Jenőt, lépjen vissza az ő javára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Tankó László
Tankó nem lép vissza, szerinte Szásznak kellene
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. június 07., 15:37
19 hozzászólás. 

Az Erdélyi Magyar Néppárt székelyudvarhelyi vezetője, dr. Zakariás Zoltán szerint Szász Jenő és Bunta Levente az elmúlt hetekben félrevezető nyilatkozatokat adtak és olyan propagandát terjesztettek, miszerint az EMNP jelöltje, Tankó László elállna a június 10-i megmérettetéstől.

Ezt Tankó határozottan cáfolta, ugyanakkor a városlakókkal folytatott beszélegésekre hivatkozva állítja, Székelyudvarhelynek szüksége van az ő szakmai tapasztalatára, megbízhatóságára és következetességére.

Az EMNP saját felmérése és egy, általuk idézett, független magyarországi közvélemény-kutatás szerint Szász Jenő elutasítottsága megdöbbentően magas, ezért egyértelműen kimondható, hogy csak Tankó László tudja leváltani Bunta Leventét a polgármesteri tisztségből.

Mindezekre alapozva az Erdélyi Magyar Néppárt felkéri Szász Jenő, a Magyar Polgári Párt polgármesterjelöltjét, hogy amennyiben valóban fontos számára a jobboldali egység megteremtése, lépjen vissza Tankó László javára.

Arra a kérdésünkre, hogy véleménye szerint megfogadja-e tanácsukat Szász, Tankó annyit válaszolt, hogy erről magát a jelöltet kell megkérdezni. Cikkünk publikálásának pillanatáig nem sikerült elérnünk Szász Jenőt, a polgáriak vezetője vélhetőleg a polgármesterjelöltek vitáján reagál a felvetésre.

A hivatkozott közvéleménykutatásokról az EMNP tisztségviselői nem árultak el konkrét számadatokat, ám azt hangsúlyozták, hogy szoros verseny várható és győzelmet várnak a június 10-i választáson.



19 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2012-06-07 16:54:58
Ez azert kicsit vicces, mivel sztem tobb voksot kap Jeno mint Tanko . Nem tudom az emno honnan szedi ezt...
avatar
Krisztián
2012-06-07 17:05:45
Szász megnyeri, majd nézhetitek magatokat. Tankó most kacsázik ,vagyis Csedőzik.
avatar
hofika
2012-06-07 17:11:05
Szerintem Jenőnek nincs annyi esze hogy vissza lépjen,na de ha vissza is lépne választói nem biztos hogy úgy fognak szavazni ahogy elvárjak,de az is lehet hogy aki Tankora szavazna nem szavaz rá mert Jenővel össze játszik.Na meg lásuk mit hoz a vasárnap,kíváncsi vagyok.
avatar
hofika
2012-06-07 17:12:23
re:
avatar
Krisztián
Szász megnyeri, majd nézhetitek magatokat. Tankó most kacsázik ,vagyis Csedőzik.

Na ha Szász meg nyeri akkor én munkanélküli leszek :S
avatar
guguka
2012-06-07 17:49:56
Hehe, vicces gyerek ez a Tanko, majd minden felmeres szerint tokutolso.
Elpocsekolt szavazat, amit ra, meg Csedore utnek. Szoval valasszon mindenki okosan: Bunta, vagy Szasz, ne menjenek karba a szavazatok:)
avatar
mondandO
2012-06-07 17:58:02
re:
Te nekem és senki másnak ne mondd meg, hogy kire vagy kikre szavazzak, arra nyomom a ... pecsétet, akire eppen csak akarom. Szóval ne járjon potyára a lepénylesőd. Előre is köszi.
avatar
guguka
2012-06-07 18:05:31
@mondandO: ha ram celzol, en nem mondtam meg kire szavazz, nem tudsz olvasni? Azt mondtam kire kar pocsekolni a szavazatot, mindenki szavazzon belatasa szerint, demokracia van.
Ulj le, szovegertesbol egyes!
avatar
dezso dezso
2012-06-07 18:16:36
nami
na mi lett, tanko berezelt. megkapta a legújabb kimutatásokat, s rájött, hogy s*arul áll, s most elkeseredésében hazaküldené jenőt. a nem fog hazamenni drága tanko, az nem olyan. már tizenhat éve küldjük, de nem akar.
avatar
Ro11 Anett
2012-06-07 18:34:18
Jenő a magyar???
Na figyu... én nem tudom, hogy Ti hol éltek, de vagy nem Udvarhelyen vagy nem a realitásban. Jenőnek sem erkölcsi alapja, sem reális esélye nincs már a polgármesteri tisztségre. Volt már 12 éve, az elején sokan hittek neki, de fokról fokra leépítette a bizalmát és elvesztette a hitelét. Ezek után nincs amit keresnie. Aki még hisz neki, az vagy téved vagy idealista.

Én úgy látom, hogy Jenőnek itt lenne az ideje eldönteni, hogy a magyarság csak szavakban fontos, vagy pedig valóban tenni akar a nemzeti oldal egységéért. Övé a döntés. Ha tényleg hisz a magyarságban, tényleg a székelységért akar tenni, akkor lemond, a város érdekében.

Ha viszont csak a külsőségekben és a szavazatokért fontos neki a magyarság, nem mond le, és mindenki látni fogja, milyen ember,

Szerintetek mi lesz? :)
avatar
fuligdzsimi
2012-06-07 22:19:13
re:
avatar
guguka
Hehe, vicces gyerek ez a Tanko, majd minden felmeres szerint tokutolso.
Elpocsekolt szavazat, amit ra, meg Csedore utnek. Szoval valasszon mindenki okosan: Bunta, vagy Szasz, ne menjenek karba a szavazatok:)


Miért is lenne tökutolsó??? Lehet, hogy nem ő a legismertebb és nincs önkormányzati múltja, de józan ember nem szavaz a "sztárokra". Junta egy háztartást sem tudna elvezetni, nemhogy egy várost, és ezt mindennap bizonyítja is. Lehet, hogy befutó volt 2 hónapja, de azóta naponta üldözi el a szavazóit. Minden egyes tettével, kijelentésével veszít. Szégyen a városnak! Nem akar, és nem is tud dolgozni. Benő az ellenkezője: tud is és akar is. Magának. Ismerjük jól. Egyszer volt Budán kutyavásár, egyszer jött be a székely főváros is. Van két rossz és egy ismeretlen. Ilyen helyzetben Tankó igenis esélyes. Egyre esélyesebb!
avatar
zomby
2012-06-07 22:28:46
Jól beszélsz füligdzsimi. Csak egy dolgot felejtettél el. Van két rossz, és KÉT ismeretlen. És rémlik matekoráról, hogy a két ismeretlenes egyenlet sokkal bonyolultabb, mint ha csak egy van belőle :)
avatar
fuligdzsimi
2012-06-07 22:49:59
re:
Nem egyenlet, egyenlőtlenség. Egy növekvő ismeretlennel. A másik kacsának bizonyult :)
avatar
Egy a sokból
2012-06-08 10:24:47
Ilyet még Hitchcock sem merne megfilmesíteni: Szász, Tőkés, Toró T., Németh Zsolt, Kövér, Orbán Viktor és a választási óvszer.
Estleg ha "összegyúrná" a következő filmjeit: A gyönyörök kertje, A bérlő, Hegyoldalban - Amikor a fiúk elmennek otthonról, A szorító, Pezsgő, Harmónia a mennyekben, Zsarolás, Juno és a páva, Bőrünkre megy a játék, Gazdag és különös, Az ember, aki túl sokat tudott, Külföldi tudósító, A gyanú árnyékában, Mentőcsónak, Vallok, Hátsó ablak, A nem megfelelő ember, Szédület, Őrjöngés, Családi összeesküvés.
avatar
manci pacio
2012-06-08 11:50:02
Akinek a szeme kék
Igazad van, füligdzsimi!

Tutira Tankóra szavaznék, ha Csedő nem indulna, Benőtől és Juntától már kiráz a hideg, ha csak rájuk gondolok. Az egyik eszelősen okos, a másik eszméletlenül buta. Tankónak legalább a szeme szép. De Csedő olyan, mint egy csokibombon. Vagy csokibomba?
avatar
boglarka
2012-06-08 13:10:51
naívság
Hogy is gondolja a kis hátúlgombolós, hogy az lépjen vissza az ő javára, aki olyan nagy dolgokat tud felmutatni kampányban, mint kampánytemetés, elhunytaknak csomagosztás, a nemzeti mézes madzag orrunk előtt való húzogatása! Táposok kíséretében, mert egyedül persze már kevés volna.Mert, hogy 12 év alatt csak a "főváros"kifosztását mutatta be nekünk, az is biztos. Mindezek ellenére, elvárnátok, hogy Bunta 4 év alatt többet tegyen, mint az ex. Szerintem ő a legkorrektebb az összes közt, a többi hiába próbálja lejáratni.
avatar
huha
2012-06-08 14:47:31
Naivsag ide vagy-oda, de diplomat adott a kezedbe, ugye Bogi? Hogy aztan besorolhass Tanko laszlo Janos holdudvaraba.
avatar
hofika
2012-06-08 18:40:45
Én Tankot ismerem amióta a MUTF el kezdődőt de aki a nem tudót azt biztos hogy meg húzta a vizsgán,nem kegyelmezett senkinek sem.
avatar
csz
2012-06-08 20:23:05
demó krácia
Azért nem árt tudni, hogy ha Bunta veszít, de az RMDSZ bejut a parlamentbe, Bukarest elzárja a pénzcsapot, akkor meg a többi sem tud semmi csodát tenni. Volt rá példa. Fasza dolog ez a politika.
avatar
hofika
2012-06-08 22:59:35
Orbán kormánynak az a szándéka hogy ne legyen magyar képviselet a törvényhozásba,így is úgy is a csapok elzárulnak ki emlékszik a régi időkre azt tudja hogy a magyar megyék a sorvégen voltak mikor pénzről volt szó.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."