Kultúra » Alter

Kultúrmenedzserek: négyből kettő szinte biztos

Összesen négyen pályáztak a három kulturális intézmény menedzseri állásának betöltésére. Egy kivételével tudjuk, hogy kik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

Nagy Pál
Nagy Pál marad a színház igazgatója? A héten kiderül. Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. május 08., 11:17
2 hozzászólás. 

A színház, a könyvtár és a táncműhely üresen maradt menedzseri állásaira az április 29-i határidőig összesen négy személy nyújtotta be a pályázatát. A Tomcsa Sándor Színház igazgatói székére egyedül Nagy Pál, jelenleg ideiglenesen kinevezett kultúrmenedzser, a Székelyudvarhelyi Könyvtár vezetői tisztségére pedig a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont ex-igazgatója jelentkezett.

Az elbíráló bizottságok május 6-én, hétfőn Nagy Pál, május 7-én, kedden pedig Szőcs Endre pályázatát vették górcső alá. A dokumentációkat rendben találták, így mindkét jelentkező részt vesz az elbírálás második szakaszában. A szóbeli meghallgatásokra május 9-én, csütörtökön, (színház) és május 10-én, pénteken (könyvtár) kerül sor - tájékoztatott Bálint Attila, a polgármesteri hivatal sajtószóvivője.

Az Udvarhely Táncműhelynél két jelentkező pályázatát bírálták el. Antal József „Szereda" neve már ismert, a másik pályázó nemét igen (férfi), nevét viszont nem közölte a sajtószóvivő.

A benyújtott dokumentációk rendben voltak, a bizottság mindkét esetben a jelentkező személyek végzettségével kapcsolatosan emelt kifogást, ezért valószínű, hogy a táncműhely esetében újra meghirdetik a pályázatot.

Az, hogy lesz-e újabb kiírás vagy sem, ezen a héten, legkésőbb hétvégéig, eldől – közölte a sajtószóvivő. Hozzáfűzte: a színház és a könyvtár esetében már szinte borítékolható - amennyiben a szóbeli meghallgatásokon is megfelelnek - , hogy Nagy Pál marad a székében, a könyvtárnak pedig Szőcs Endre lesz az új kultúrmenedzsere.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bodega
2013-05-08 12:41:33
mikor????
1. Idén május 9.-e nem szerda
2. Így május 10.-e sem tud csütörtök lenni!!!!
avatar
lemese
2013-05-08 15:43:58
re: mikor????
avatar
bodega
1. Idén május 9.-e nem szerda
2. Így május 10.-e sem tud csütörtök lenni!!!!


Köszönjük az észrevételt, javítva.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."