Kultúra » Multimédia

Horrorra akad a tévé

Milyen mikor a skizofrén szerelembe esik, a detektívet újraalkotják, a sátán tangót lejt, és Pamela Anderson horrora akad? Megtudod a tévéből.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Pamela Andreson
Pamela Anderson
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 12., 15:55
0 hozzászólás. 

Ezen a hétvégén is érdemes a szórakoztató dobozra kattanni, hiszen a vígjátéktól a sátánkomor alkotásokig mindenki megkapja a neki valót.

Bedőházi Attila-Csaba

Amerikai vígjátékot vetít a TV2 péntek este. Akkor érdemes a tévé elé ülni 22 óra 35 perckor, ha előtte láttuk A kör, a Mátrix 3., a 8 mérföld, a Jelek című filmeket, merthogy ezekre a mozikra alapozzák Horrora akadva 3. című kigúnyolást. Olyan nevettetők kaptak helyet a paródiában, mint Leslie Nielsen, Charlie Sheen, Anna Faris, vagy a kebleiről híres Baywatch lány, Pamela Andreson.

Scary Movie 3

A sztori nem túl bonyolult, egy riporternő egy különös eset kivizsgálására indul, rövidesen pedig az egész bolygót fenyegető támadássorozat bizonyítékaira bukkan. Időközben pedig csattannak a poénok, az eredeti filmekre emlékeztető jelentek paródiái.

Kakasy Botond

Sherlock Holmes nem szorul bemutatásra, a skót származású író és orvos, Sir Arthur Conan Doyle kitalált nyomozója. Jobban mondva a kiváló logikájának köszönhetően a detektívek detektívje. Az egyik legnépszerűbb fiktív krimifigurát némileg újraformálta és „piacképessé", de lehet inkább „bondosította", Guy Ritchie rendező, hogy az oly sokszor megfilmesített krimihős újból finom csemege legyen a mozifalóknak.

Sherlock Holmes

Az új Sherlocknak (Robert Downey Jr.) nem csak az észjárása gyors, de közelharcban is verhetetlen. A mesterdetektív és hű társa Dr. Watson (Jude Law) újabb kalandozásokba bonyolódnak, amikor Lord Blackwood (Mark Strong) nyomába erednek. A párosnak még idejében le kell leplezniük az ármánykodót, különben az egész birodalom veszélybe kerülhet. A rejtett poénoktól és az akciójelenetektől cseppet sem mentes szórakoztató, egész estés filmet megnézhetjük, vasárnap 21 órától az RTL Klubon.

Szasza

Jim Carrey-t nagy nevettetőként, gumiarcú komédiásként tartják számon, bár igaz, filmjei sokakat megosztanak, humorát többen erőltetettnek könyvelik el. Vannak, akik viszont szeretik, igazán rajongani tudnak érte, főleg nekik ajánljuk, hogy szombat este fél tizenegykor üljenek be az RTL Klub elé.

Én, én, meg az Irén

A színész egyik legjobb filmjét, az Én és én meg az Irén címűt vetítik: a történet szerint Jim egy tudathasadásos férfit alakít, akinek két énje teljesen ellentétes, ráadásul örök harcban is állnak. Most éppen a szeretett nő, Irén kegyeiért küzdenek. A lány közben a maffia elől is menekül, így minden adott egy jó kalandra, és néhány fergeteges poénra.

Katona Zoltán

Nem egész estés, hanem egész éjszakás filmről van szó: Tarr Béla 1994-ben készült Sátántagója nem kevesebb, mint 421 percig tart, ez pontosan 7 óra. A Krasznahorkai László azonos című regényéből készült filmet nem sokan bírják megnézni egyben, de ha már egyben van, akkor talán jobb lenne egy péntek vagy szombat este a néző szempontjából, de a Duna TV szombaton a Katyn-t vetíti. Az sem rossz film egyébként, csak gyengébb idegzetűeknek nem feltétlenül ajánlott. A Sátántangó sem feltétlenül.

Sátántangó

A történet maga is sötét és hosszú. Egy alföldi világvége-faluban tengnek-lengnek az emberek a maguk kiszolgáltatottságában, szerencsétlenségében, reménytelenségében – de mégis van történetük, vannak történeteik, van itt is jóság és gonoszság. Nem dúskálnak az eseményekben, de ez Tarr Béla talán összes filmjéről elmondható, a rövidebbekről is – és az is, hogy fekete-fehér az alkotás, mint minden Tarr-film. Duna Tévé, vasárnap, április 14., 22 óra 10 perc, előtte igyunk egy kávét.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."