Kultúra » Multimédia

A drog-maffia és a büfékocsi

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere. Szörnyek, bűnözők, száguldó cirkusz – no meg Lali, Gaben, Cingár, Róka, Csoki és Sanyi. Király Sanyi.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Ízirájder, öcsém!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. augusztus 23., 11:36
0 hozzászólás. 

Azazhogy az Üvegtigris, ezúttal a 2-es, de emellett borzonghatsz szörnyeken és szurkolhatsz a Belga Nagydíjon. Persze, tévéből.

Bedőházi Attila-Csaba

Vasárnap támad az őrült zöld szörny, a képregényekből ismert Hulk a TV2-n. A történet, mint ahogy a szuperhősöknél lenni szokott, roppant egyszerű: egy balesetnek köszönhetően a kissé esetlen főszereplő szupererőre tesz szert.

Hulk-EricBanaHulk esetében ez a gammasugárzás, amitől különös zöld szörnnyé válik Bruce Banner (Eric Bana) genetikus. Eleinte dühöngő őrültként viselkedik, azonban amikor megtanulja használni erejét, a gyengék pártjára áll. A hadsereg időközben megpróbálja elfogni a teremtményt, de sokkal több egységre lesz szükségük, mint gondolták, ha meg akarják valósítani tervüket.

Hogy milyen érzés lehet zöld, dühöngő őrültként ugrálni, törni-zúzni, arról vasárnap 22 óra 45 perckor kaphatunk képet.

Józsa Csongor

Véget ért a Forma-1-es nyári vakáció. A hétvégén a Belga Nagydíjjal újraindul a 2013-as küzdelem, Spa pedig nem hazudtolja meg önmagát: az időmérőn és a futamon is eshet majd, ezért egy meglepő újítást vezetnek be. A rajtrács aszfaltjába a jobb vízelvezetés kedvéért, az első 11 rajthelyen vékony, sekély átlós barázdák százait marták a felületbe. Hogy ez hátráltat vagy segít, az a verseny után dől el.

Az időmérő edzést szombaton, a futamot vasárnap egyaránt 15 órától rendezik, élőben közvetíti az m1 és a Digi Sport 1.

Kakasy Botond

Los Angelesben járunk, virágzik a drog-maffia, egyre nagyobb és egyre szervezettebb mértéket ölt a bűnözés. A rendőrség próbálja visszaszorítani, ezért egységei élén Mike Harrigan (Danny Glover) hadnaggyal nyílt háborúba kezd az alvilág ellen. Esélytelennek bizonyul a harc, ugyanis a rossz fiúk nem csak létszámban fölényeskednek, hanem fegyverarzenáljuk is nagyobb és modernebb.

Predator-2A rendőrség kétségbeesett harca leginkább védekezéssé alakul, amikor egy váratlan tényező fordít az egyre borúsabb helyzeten. Egy titokzatos idegen jelenik meg a Los Angeles-i éjszakában, aki sorra vadássza le a maffia embereit. Nagy segítség ez a rendőrségnek, de a hadnagy úgy gondolja, hogy a törvényen kívülinek is felelni kell a tetteiért, ezért üldözőbe veszik őt is. A titokzatos idegen azonban mindenkire vadászik, hiszen a rendőrség embereit is célba veszi. A Ragadozó senkire nézve nem jelent biztonságot, a rendőrségnek lépnie kell.

A Ragadozó 2 amerikai akciófilmet megnézhetjük szombat éjfél után öt perccel az RTL Klubon.

Katona Zoltán

Az Üvegtigris 2. az utóbbi évek magyar filmgyártásának egyik legfergetegesebb vígjátéka szállóigévé vált mondatokkal, azzal a csoporttal, amelynek tagjai a lúzerség közös megléte fon örök és megbonthatatlan egységgé. Lali, a „Főnök", Róka, a vicces seftes, Gaben, a komoly seftes, Csoki, az állítólagos nehézfiú, Sanyi, a sérült, Cingár, a legnormálisabb – „fergeteges" kalandok a polgármesteri hivataltól a legénybúcsúig, a rendőr-örstől a kis bódéig, ami tulajdonképpen a világ közepe. Vasárnap 22.20-tól órától az m1-en nézheted meg őket. Vízirájder, öcsém!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."