Lyukasóra » Bulikörkép

Ezt vártad egész héten

Ma megkapod, eljött a péntek. Mi már tudjuk, hogy mit fogsz csinálni a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Waiting
Eljött a várva várt hétvége, fotó: petinsurancequotes.com
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. február 09., 12:53
0 hozzászólás. 

A klasszikus magyar rockzene kedvelői tapsikolhatnak: február 10-án, pénteken 20 órától a Jungle Clubban lép fel Rudán Joe és zenekara. Felejtsd el az udvarhelyen megszokott fél órás késést és érkezz időben, mert Joék a koncert útnak mennek a hegyen túlra, Csíkszeredában 23 órától zenélnek. A belépők 25 lejbe kerülnek.

A Mokkában a múlt heti forgatókönyv szerint alakul a péntek este, Thomas zenél a Players Roomban, de ha netán elpillednél és legurulnál a lépcsőn, már fel sem kell jönnöd, lent Nitzu gondoskodik rólad. Új név is feltűnt a helyi lemezlovas palettán, vagy csak valaki lerövidítette a nevét Dj D.-re, hiszen akárki is ő, beleborít a zeneszendvicsbe, ha az Alsó Gét választanád.

Szombaton ugyanitt megragadják a golyókat, a következő fordulóval folytatódik a beerpong bajnokság. Ebben a csoportban minden infót megtalálsz a sportivó szezonról.

A Fészekben szombat este lehet turbékolni Szabó Zsolt zenéire, és azoknak is kedveznek, akik pár nélkül érkeztek a Valentin-nap célegyenesébe, hiszen lehet színes karszalagokat kérni, más-más színűeket attól függően, hogy kapcsolatban állsz, vagy szabad préda vagy. Picit arrébb, szintén szombaton a Broadwayban retróbulit tartanak.

Sportolj távirányítóval

Ami a sportokat illeti, főként kézilabda és labdarúgó mérkőzések közül csemegézhetsz. Vasárnap hazai pályán játszik az SzKC, az eddig sok bosszúságot okozó Konstancai HC lesz az ellenfél, de, ha úgy kibuliztad magad szombaton, hogy nincs erőd lemenni a csarnokig, a Digi és a Dolce Sporton is követheted a találkozót.

A hétvégén elkezdődik a magyar labdarúgó NBI tavaszi szezonja, de a nemzetközi porondon is igazán pikáns rangadókat sasolhatsz. Péntek éjszaka a francia bajnokságban a Bordeaux és a PSG feszül egymásnak 21 óra 45 perctől, míg szombaton egy angol bajnoki csemege lesz, a Liverpool és a Tottenham 19 óra 30 perckor találkozik. Itt nyálazhatod át a fociprogramot.

A kézilabda Bajnokok Ligájában egy meccs kivételével vasárnap lépnek pályára a magyar csapatok, a lányoknál a Győr, a Ferencváros, a fiúknál a Pick Szeged érdekelt. A legizgalmasabbnak ígérkező meccset szombaton 18 órától ordibálhatod végig, Veszprémbe jön Nagy László korábbi csapata, a Barcelona. A párizsiak után ez a két csapat a legesélyesebb a végső tornagyőzelemre. Ha ez sem elég, akkor állítsd össze magadnak, hogy milyen sporteseményt szeretnél nézni hétvégén, a port.hu segít.

Tévénézős iramban

A tévéből is kinéztünk neked egy-egy fincsiséget minden napra. Ne kövezzetek meg, de a Halálos Iram a legjobb pénteki lehetőséged. Az első részt merjük ajánlani, ez még teljesen élvezhető, meg lehetett volna állni itt is, és nem legyártani a következő hat filmet a szériából, amely idén még egy nyolcadikkal is gazdagodik. Szóljon már rájuk valaki.

Szombaton filmek helyett hallgass meg egy jó koncertet, ha már a városban nem teheted meg ezt a hétvégén, az M2 Szabó Balázs bandájának Müpás koncerjét vetíti 23 óra 35 perckor. A zenekar tavaly Udvarhelyen is kényeztette a füleinket.

Vasárnap éjszaka a Facebookról tudhatsz meg többet, hiszen az RTL Klub a Social Network - A közösségi háló című filmet sugározza. A Mark Zuckenberg életét és a Facebook megszületését bemutató nagyjátékfilm a 2011-es Oscar-gálán három szobrocskát is bezsebelt, így éppen ideális egy hosszú hétvége lezárásához.

Kellemes hétvégét!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."