Lyukasóra » Bulikörkép

Eljött a várva várt péntek

Bulik, filmklasszikusok, rangadók – tartalmas hétvégéd lehet, ha te is úgy akarod.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

smile
Hurrá!, illusztráció
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. október 21., 12:28
0 hozzászólás. 

Kirázhatod a héten megmaradt energiáidat a hétvégén. Az Alsó G pénteken Geréb Robival készül, szombaton pedig Dopemannel, akit kicsi Dope is elkísér a székelyudvarhelyi kiruccanásra. A gengszterrapper Facebookon üzent is a híveinek, 11 órakor kezdődő fellépése után Thomas felel majd a hangulatért. A fellépésre 20 lejbe kerülnek a belépők, amelyekhez a helyszínen lehet hozzájutni.

A Mokkában Nitzu keveri majd az őszi ütemeket pénteken, és kivételes módon a G. Caféban is bulit rendeznek szombaton. Ennek érdekessége az lesz, hogy Nihill és Ugly Astronaut bakeliteket pörgetve ad majd egy „kozmikus ölelést" – fogalmaznak az esemény Facebook-oldalán.

Akik elmozdulnának a Gék és a Mokka alkotta parti-Bermuda-háromszögből, azok péntek este a Corso-t és a Szlenget is választhatják. Előbbiben Jakab András, utóbbiban Theo zenél az éjszaka. A Broadwayt a retrózenék öntik el pénteken, a magyarországi Dj Turbo G érkezik Udvarhelyre. Most tart az idei gólyabálszezon is, pénteken hét órától a Refi kismadarai harcolnak a gólyakirályi és gólyakirálynői címért.

Szombaton, ha nem is emlékszel a péntek éjszakára, megemlékezni megemlékezhetsz, mégpedig 1956-ról. Ha inkább sportkedvelő vagy, akkor a megnézheted, hogyan teljesít az SzFC szombaton 15 órától, és a Vasas Femina vasárnap 12.30-tól. Ha a sétatérisStadionig is dög vagy lemenni, színvonalas focimeccset a tévében is találsz. Szombaton a Valencia és a Barcelona 17.15-től, a Milan és a Juventus 21.45-től méri össze a méregfogait.

A tévében lesznek még ínyencségek, a Duna Televízió 56-os kisfröccsel készül, lesz Kossuth Tér 56, Eldorádó és minden, mi jó. Ha két filmet kellene ajánlanunk, a választásunk A remény rabjaira, illetve az Éjjeli féregre esne. Előbbit a TV2 pénteken 23 órától, utóbbit a DigiFilm ugyanaznap 21 órától vetíti. A 2014-es krimiben Jake Gyllenhaal elképesztően alakít.

Egy jó filmet megnézhetsz akkor is, ha nincs tévéd, hiszen a Spíler közös mozizásra hív vasárnap 20 órától. Ezen a héten egy Guy Ritchie klasszikust, A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső című nagyjátékfilmet vetítik.

Ha picit aktívabban képzeled el a hétvégét, akkor az Erdélyi Kárpát-Egyesület által szervezett Budvár Kupa természetjáró vetélkedő az ideális program. Ide diákokat várnak, akik 5. és 12. közötti osztályokba járnak. A jelentkezők főzőversenyen is összemérhetik a tudásukat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."