Kultúra » Multimédia

Erdélyi szereplője lesz a magyar sorozatnak (videók)

Sepsiszentgyörgyi színésszel bővül a már egy évad után sikeres Aranyélet című sorozat stáblistája.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Fekete lovas zsolt
Fekete Lovas Zsolt, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. augusztus 18., 09:26
0 hozzászólás. 

Az HBO saját készítésű, Aranyélet című magyar sorozatának első évadát 2015-ben vetítette a csatorna. A finn Helppo elämä remake-je a kritikusok körében is nagy sikernek örvendett. A készítők nem akartak amerikaiaskodni, ízig-vérig magyarra faragták a finn sikersorozatot.

A farönkben való cigicsempészettől kezdve a disznóvágásig minden magyar benne, ezeken keresztül mutatják be a nem éppen tisztességes úton meggazdagodott Miklósi család drámáját. Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Anger Zsolt mellett a fiatal szereplők, Döbrösi Laura és Olasz Renátó is rendkívül jól alakítanak a szériában, de az is magáért beszél, hogy a forgatókönyvet a József Attila-díjas drámaíró, Tasnádi István írta. De nem ecsetelem tovább, azt hiszem, Szirmai Gergely videóblogger kritikája eléggé átfogó.

2016 márciusának végén a sorozat gyártói bejelentették, hogy áprilisban nekilátnak a második évad forgatásának, amely az év őszén kerül majd sugárzásra. Szerdán a sorozat Facebook-oldalán az új szereplőket ismertető videót tettek közzé, akik között Fekete Lovas Zsolt sepsiszentgyörgyi színész is szerepel majd.

A Blacky-nek is becézett színjátszó szülővárosában végezte középiskolai tanulmányait a Plugor Sándor Művészeti Líceumban, majd a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen végezte a színész szakot, jelenleg a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház művésze. Mi már nagyon várjuk, az Arányélet második évadát és azt is, hogy Blacky felbukkanjon benne.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."