Kultúra » Multimédia

Nem maradtál le semmiről, még vetítik a Kincsemet

Legalább két alkalommal még levetítik a Kincsem című filmet, de nem lepődnénk meg, ha többször.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Kincsem
Kincsem, fotó: ujszo.com
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. október 31., 14:34
0 hozzászólás. 

Már hatszor töltötte meg az udvarhelyi Stúdió mozit a Kincsem című magyar romantikus kalandfilm. A folyamatos teltházakra tekintettel a szervezők újabb időpontokkal lepték meg az érdeklődőket, akik lecsúsztak az eddigi vetítésekről. A jegyeket elővételben a Kossuth utcai Mr. Music Zeneboltban lehet beszerezni 15 lejért, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, jó ezt minél hamarabb elintézni. A vetítések november 4-én, szombaton lesznek 17, illetve 20 órától.

Az Udvarhelyen is nagy sikernek örvendő film 8-as értékelést kapott a világ legnagyobb filmes adatbázisában. Ezt ugyan egy hangyányit túlzásnak érezzük, de tetszett nekünk a film, annak ellenére is, hogy Herendi Gábor és csapata átírta a történelmet. Igazából csak jó filmalapanyagot csinált belőle, de nem spojlerezünk, nézd meg te is!

A leghíresebb magyar veresnylóról készített filmet idén márciusban mutatták be Magyarországon. A Herendi Gábor rendezésében, Nagy Ervin és Petrik Andrea főszereplésével elkészült a versenyló életét és korát mutatja be. A további szerepekben Kovács Lehelt, Gáspár Tibort, Keresztes Tamást, Rátóti Zoltánt, Balsai Mónikát, Makranczi Zalánt és Gyabronka Józsefet láthatjuk.


címkék: Kincsem film mozi

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."