Kultúra » Multimédia

Magyar filmek lepik el a mozit

A Kincsemet is újra műsorra tűzték, de jön még kettő. Kattints és nézd meg, hogy melyik a két másik film, és mikor vetítenek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

brazilok
A foci a téma az egyik magyar filmben
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. november 21., 10:55
0 hozzászólás. 

Habár az elmúlt hetekben több alkalommal is levetítették a Kincsem című magyar játékfilmet, az udvarhelyi moziteremben a nagy érdeklődésre való tekintettel szombaton még háromszor lesz vetítés. A Kincsem-maraton november 25-én, délután lesz, a filmet 14, 17 és 20 órától vetítik, a belépő 15 lej, amit november 22-én 10 óra után a Mr. Music Zeneboltban (Kossuth utca 3. szám) lehet megvenni.

Négy alkalommal vetítenek a héten egy másik magyar filmet is, a Brazilok című vígjátékot, ami 2016-ban készült, 95 perc hosszú, 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

A vetítések november 22-én, szerdán délután 6-tól és este 8-tól, majd 24-én, pénteken szintén délután 6-tól és este 8-tól lesznek a moziban. A jegyek ára 10 lej és már megvásárolhatók a Mr. Musicban.

December 6-án, szerdán este még egy vetítés lesz: akkor Török Ferenc legújabb filmjét, az 1945 című történelmi filmet lehet majd megnézni, egyelőre csak egy vetítési időpont van megadva.

1945 augusztusának egyetlen napján játszódik a film, melynek témája a második világháború utáni újrakezdés a vidéki Magyarországon. A tavaly készült filmet már bemutatták Romániában, jelenleg is megy a mozikban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."