Kultúra » Multimédia

Mozizz a könyvtárban!

Még ha láttad is, 3D-ben igazi ínyencségnek számít mind az Avatar, mind a Kubo és a varázshúrok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Avatar
Avatar, fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. január 11., 13:13
0 hozzászólás. 

Ha hétvége, akkor 3D-s vetítések a városi könyvtárban, ahol ezen a hétvégén két igazi csemegét nézhetsz meg, nem csak látványvilág szempontjából.

Január 12-én, pénteken a korszakalkotónak számító Avatart nézheted meg 18 órától. A 2010-es Oscar-gálán a legjobb fényképezésért, a legjobb díszletekért és a legjobb vizuális effektekért járó szobrocskát is bezsebelte James Cameron rendezése, mely a világ legelső, teljesen 3D-s élményt nyújtó filmje.

13-án, szombaton reggel egy frissebb gyöngyszemet nézhetsz, főleg a gyerekkel, de nélküle is nagyon élvezni fogod. A Kubo és a varázshúrok egy 2016-ban bemutatott, egész estés amerikai bábfilm, amelyet Travis Knight rendezett. Kubót a legjobb rajzfilmnek és a legjobb vizuális effektekért járó Oscar-díjra is jelölték. Utóbbi kategóriában elég ritka, hogy nem élőszereplős film is legyen a jelöltek között. Csak ajánlani tudjuk és nem csak azért, mert gyönyörűen néz ki.

A Kubo és a varázshúrok vetítésére két időpontot is kitűzött a könyvtár. Egy 9, illetve egy 11 órai vetítésre is jelezheted részvételi szándékodat. A helyek korlátozottak, ezért előre kell jelezned, hány helyet szeretnél foglalni a vetítésre, ezt ebben a Facebook csoportban teheted meg. Ha már nem jut neked hely, de elegen összegyűltök egy újabb vetítésre, akkor további időpontokat tesznek be a szervezők.

Az ingyenes vetítések a könyvtár alagsorában, az audiovizuális teremben lesznek megtartva, ahol egy 4 méter széles képernyő lesz felállítva, természetesen ott kapod majd meg a 3D szemüveget is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."