Kultúra » Színház

Túl sokan vagyunk a bárkában?

Nagyon aktuális témát dolgoz fel a színház legújabb előadása. A Migránsok bemutatójára már nem kapsz jegyet, de de nyugi, lesz még előadás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

zakariaszalan
A darabot Zakariás Zalán rendezi. Fotó: facebook.com / Tomcsa Sándor Színház
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. március 10., 16:52
0 hozzászólás. 

Rendhagyó módon szombaton, március 11-én 19 órától tartják a Migránsok stúdióelőadás bemutatóját: a 90 nézővel számoló darabnak már mind elkeltek a helyei. A Matei Vișniec által jegyzett darabnak (Migraaaanți sau Prea suntem mulți în aceeași barcă) ez lesz a magyar nyelvű ősbemutatója, április végén még egy előadás lesz belőle, de a „kifutása" a jövő évadban lesz – hangzott el a bemutató előtti sajtótájékoztatón.

A darabot Zakariás Zalán rendezi, akinek nem ez az első Vișniec-rendezése, hiszen az És a csellóval mi legyen? című darabot is ő állította színpadra néhány éve. Mint elhangzott, nagy, emberi igazságokat hordoz az előadás magában, ami napjaink egyik sorskérdésével foglalkozik – a színháznak kötelessége foglalkozni napjaink témáival is. Az előadás nem foglal állást, nem pártoskodik, csupán emberien közelíti meg a témát.

A színház arra is felhívja nézőinek figyelmét, hogy azok a nézők, akik jegyet foglaltak a március 22-i Vitéz lélek című előadásra, váltsák ki a jegyeket március 17-ig, mert utána nem áll módjukban fenntartani a lefoglalt helyeket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."