Kultúra » Zene

Fesztivál a Balaton partján

Zamárdi nemcsak a Balaton Soundnak ad otthont, hanem egy kisebb fesztiválnak is. Ha még a Sziget után van kedved, menj, mert jónak ígérkezik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

strand1
Fotók: strandfesztival.com
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 30., 16:48
0 hozzászólás. 

Parov Stelar, John Newman, Knife Party, Pappa Roach és... Dub FX! És ezek a csak azok a nagy nevek, akik mellé csatlakozik a Petőfi Rádió száz legfontosabb előadója, nem beszélve arról, hogy augusztus 20-án ott ünnepel a 25. születésnapját idén végigturnézó a Tankcsapda.

A Strand Fesztivált tavaly indította útjára a Sziget Produkciós Iroda és a Petőfi Rádió – a helyszín pedig a Balaton partja, ahol négy napig üzemel egy újabb fesztivál. Strand, koncertek, buli ezerrel.

Augusztus 20 és 23 között dörögnek majd a színpadok, a felsoroltakon kívül olyan nevekkel, mint a Quimby, a Kiscsillag vagy a Punnany Massif, de a részletes programot is tudod böngészni azért. Hogy kedvet kapj hozzá. Sok-sok fesztivál volt és van ezen a nyáron is Magyarországon és a környékbeli országokban, de a Strand Fesztivál különlegesnek ígérkezik ezek közül.

strand2

Zenei programja igen változatos, vonzereje pedig ha a Balaton miatt is igen nagy. Pestről busszal 2-3 óra alatt le lehet érni, lehet sátrat verni és kezdődhet a buli, ami csak vasárnap hajnalban ér véget. A Nagyszínpad Verseny győzteseit és helyezettjeit is megnézheted, de ha már eljutsz oda, akkor valószínűleg nem hagyod ki az Irie Maffiát, a Magashegyi Undergroundot, a Supernemet és az Anna & the Barbiest sem. Sátorozni, jó balatoni fröccsöket inni és jó zenét hallgatni, nagyokat bulizni itt is lehet, sőt kötelező.

Nem mellékesen, ha már augusztus 20 és tűzijáték, a Balaton partján itt lesz a legnagyobb!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."