Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – lökd ide a sört

Nem telhet el év sörfesztivál nélkül, ezen a hétvégén megkapjuk az idei adagot. Plusz még néhány bulit és jó csajokat is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a Jungle Clubban
Sörfesztivál lesz a hétvégén a városban
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. július 12., 16:05
0 hozzászólás. 

Megint itt az évnek az az időszaka: nyakunkon a sörfesztivál. Van, akinek ez ünnep, mások megvetéssel néznek rá, de az biztos, hogy sokakat vonz. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen már csütörtökön is kerül buli: irány a G Music Pub, ahol Kibcsi vezényli a rockestet.

Pénteken kezdetét veszi az Ursus által megtámogatott sörfeszt, melynek első fellépője a városi minifoci pályán az X Faktorból ismert Lil C. Alternatívát több hely is kínál, így a G Music Pubban péntek 13 örömére reggae, ska, balkan és hasonló stílusokat felvonultató bulit rendeznek, míg a Thunder Rock Clubban a székelyudvarhelyi fiatalokból álló Transylvania Rock Band koncertje után a magyarországi Radar nyom dallamos, rock és heavy ötvözetet.

Az elektronikus zene továbbra is uralja a Jungle Clubot, most DJ Sümecz Electric Vibes bulijára kukkanthatunk be, a Park étteremben pedig a szokásos Kusmó bulin lehet tombolni.

Szombaton a 3+2 zenekar dáridózik a városi minifoci pályán, de a G Music Pub sem halkul el, ott Night Out bulira invitálnak.

A Thunder Rock Club koncertet ugyan nem, de egy rockestet azért betervezett szombat estére, a Park étteremben pedig DJ Littasi ügyködik azon, hogy a legjobb retro zenékre bulizhassunk.

A sörfesztivál vasárnap is tart, a városi minifoci pályán ezúttal Király L. Norbi lép fel, de a szokásos szépségversenyt is megrendezik, így szebbnél szebb lányok látványától csoroghat a nyálunk.

A Jungle Club érdekes projekttel állt elő: a Félsziget előfutáraként is működik a Silent Dance buli, ami meglepően csendes lesz. Három DJ három csatornán tolja a saját zenei válogatását, amit a helyszínen osztogatott fülhallgatókon lehet hallgatni, így mindenki arra bulizik, amire akar, míg a teremben tulajdonképpen teljes a csend. Az étert Kusmó, DJ Barneey-BRNY és DJ Missile uralják ezen az éjszakán. Figyelem, az eredeti szombati időpont helyett a Silent Dance buli vasárnap este lesz!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."