Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – újra itt a rocktorok

Magyarország egyik legjobb rockhangja ismét Székelyudvarhelyen koncertezik. A bulihuligánok ne izguljanak, táncolni is lehet eleget.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a Jungle Clubban
Egy koncert és több buli a hétvége mérlege
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. augusztus 09., 18:30
0 hozzászólás. 

Koncerttel kezdi a hétvégét a Kalapos kávézó, ahol csütörtökön este 21 órától Rudán Joe és a Cold Taste koncertezik. Magyarország kiváló rocktorkát nem kell bemutatni, hallhattuk és láthattuk a Pokolgépben, a P. Mobilban, a Mobilmániában és a Codában is. Most a székelyudvarhelyi és gyulakutai zenészekből (Ráduly Botond ének, Molnár József gitár, Bíró Levente basszusgitár, Bíró Hunor gitár, Asztalos Zsolt dobok) összeállt Cold Taste-tel közösen lépnek színpadra. Ezzel még nem merül ki az este, koncert után átmehetünk a G Music Pubba, ahol Boros felel a zenéért egy újabb rockesten.

Pénteken négy lehetőség kínálkozik: a G Music Pubban Geréb Robi a hangulatfelelős egy Night Out bulin, míg a Jungle Clubban forr a hangulat a Sexy Nighton, ahol DJ Thomas keveri a zenét. Közben a Park étteremben az örök klasszikus Kusmó bulin tombolhatunk. Szekszárdi gitár-kvartett vendégszerepel a Szentimre utcai G. cafféban este kilenctől. A szervezők latin és magyar dallamokat ígérnek.

Szombaton képzavarral él a G Music Pub, Sunday Night Party névre keresztelték a bulit, ahol DJ Dolga gondoskodik a hangulatról, míg a Jungle Clubban egész életre szól a buli: Party for Life az esti menü, felszolgálja DJ Barneey – BRNY. Ha inkább nosztalgiáznánk, irány a szomszédos Park étterem, itt DJ Littasi klasszikusokkal vár a retro bulin.


címkék: buli bulikörkép

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."