Lyukasóra » Bulikörkép

Adakozz bulizva: újból Vörösben a Kék

Harmadszor rendezik meg a karitatív zenei fesztivált, ami most háromnaposra bővült. Idén újból az Orbán Alapítványnak segíthetünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Gyerekek az első Vörösben a Kék fesztiválon
Fotó: Csedő Attila/archív
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. szeptember 05., 13:43
0 hozzászólás. 

Már ezen a héten, szeptember 7-én benevezhetünk a Vörösben a Kék karitatív zenei fesztivál első koncertjére, Antalfi József első önálló zongoraestjére, aminek a városháza Szent István terme ad otthont pénteken 19 órától.

Szeptember 14-én kezdődik a koncertmaraton, a Kossuth utcai Siculus teremben, vagyis az UFF nagytermében. Pénteken és szombaton összesen tizenkét zenekar lép színpadra, ezek a szervező Orpheusz, a Shadows, a Légió, a Stereogám, a Heaven's Tear, a Mongo's Band, a Damned, a Dead Smile, a Cold Taste, a Rock Revolution, a Terra Siculorum, a Transylvania Rock Band, az Adrenalin és a The Blast.

A belépő mind a 7-i zongoraestre és a 14-i és 15-i estékre 5-5 lej, de a szervezők nagyobb összegű felajánlást is elfogadnak – a teljes bevételt az fogyatékos gyerekekkel foglalkozó Orbán Alapítványnak ajánlották fel.

A helyszínen tombolahúzásra és nyereményosztásra is sor kerül, valamint lehet majd kapni Vörösben a Kék pólót is. A tombola ajándékaira elfogadnak különböző felajánlásokat (hangszer, CD, könyv, stb.) – amennyiben valaki ajándékozni szeretne, Vass Istvánnál érdeklődhet a 0745-768.429-es telefonszámon.

A szervező kérdésünkre elárulta, a tavalyi rossz tapasztalatok miatt lett idén beltéri a koncertsorozat, hiszen 2011-ben a zuhogó eső miatt a zenekarok fele nem tudott koncertezni, ezt szerették volna most kivédeni.

A Vörösben a Kék karitatív zenei fesztivált először 2010-ben szervezték meg. Akkor egy tűzesetben elégett az Orpheusz zenekar teljes felszerelése, az első Vörösben a Kék fesztiválon ennek pótlására is gyűjtöttek, valamint az Ég és Föld zenekar énekesnőjének fián segítettek, akinek fülműtétre volt szüksége.

A fesztivál második kiadására 2011-ben került sor, ekkor a bevételt, akárcsak idén, az Orbán Alapítványnak ajánlották fel.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."