Lyukasóra » Bulikörkép

Amikor feldolgoz a jazz

Ásítással teli, szürke és esős októberi napok járnak, a bulik felhozatala sem mutat túl változatos képet, de egy koncert azért akad.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a Jungle Clubban Székelyudvarhelyen
A koncertbarátok szombatra koncentrálhatnak, a többieknek ott vannak a klasszikus bulik
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. október 11., 17:31
0 hozzászólás. 

Bár ígéret már van rá, a Mokkában még egyelőre nincsenek bulik, így csütörtökön például egyetlen opciónk van, a G Music Pub, ahol rockest az ajánlat, amin Ketta felel a kemény zenékért.

Pénteken több lehetőség is akad, így például mehetünk a Park étterembe Kusmó bulira, vagy benézhetünk a DJ mini-fesztiválra, a Jungle Clubba. Itt Autumn DJ Festival címen DJ Sümecz, Thomas, Putz és Szélyes állnak a keverőpult mögé. Szintén pénteki program a szokásos Night Out Party a G Music Pubban, ahol Geréb Robi a hangulatfelelős.

Szombaton miénk az éjszaka a Jungle ClubbanWe are the night a buli címe, DJ Barneey-BRNY a házigazda, aki a house, tech house és minimal stílusok legjavát hozza el. A szomszédos Park étteremben ismét latinosra rendezkednek be, 21 órától indul a Salsa night, ahol buli és táncoktatás is lesz, egészen hajnali négyig.

Ha nem füllik a fogunk hozzá, benézhetünk a G Music Pubba is, ahol Dolga partyn lehet szórakozni, és ha szeretjük a dzsesszt, akkor mindenképp a G. Caféban a helyünk, ahol a Sárik Péter Trió Jazz Kívánságműsort ad, sok-sok közismert pop-rock dal feldolgozásával.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."