Lyukasóra » Bulikörkép

Nyalós hétvége a lányoknak

Egy koncert és sok buli vár a hétvégén. Magyarországi DJ is táncoltat, a lányoknak pedig nyalóka is jár.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. október 18., 17:58
0 hozzászólás. 

Nem lehet meglepődni a csütörtöki ajánlaton, továbbra is a város egyetlen rockestje a bulizási lehetőség. A Ketta által prezentált kemény zenéért a G Music Pubot kell lágotagtni.

Pénteken a klasszikus Kusmó buli vár a Park étteremben, míg a szomszédos Jungle Clubban a Jim Beam legújabb termékét, a Red Stag whiskyt promózzák. DJ Sümecz buliján a whisky+kóla vegyületért nyolc lejt kérnek el, amíg a készlet tart.

A G Music Pubba visszatér a balkáni hangulat, ugyanis az éjszaka fő zenei irányzatai a reggae, a ska, a balkan és egyéb, hasonló stílusok.

A szombat jóval zsúfoltabb, akad például egy koncert is. A G. Café ismét dzsessznek ad helyet, ezúttal a pörgősebb, improvizatív free jazz irányzat képviselői, a Grencsó Kollektív Kifőzde töltik meg hanggal a kávézót 21 órától.

A Jungle Club Exclusive DJ Night címmel tartja a szombati bulit, ahova külföldi meghívott is érkezik, Julian Magyarországról hoz elektronikus zenét. Utána a rezidens, DJ Barneey-BRNY is bulit csinál, közben a Skyy vodka menü – ami 1 liter vodkát és 1 liter narancslevet foglal magába – 120 lejt ér akciósan. A hölgyeknek külön kedveskednek, a legjobban bulizó három lány My77 ajándékot kap.

A G Music Pubban Dolga a rezidens, de a Corso Caféban is buli lesz, Coyote Night címmel, ahol a lányoknak nyalóka és madras jár.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."