Lyukasóra » Bulikörkép

Inkább KUMMants a hétvégén

Lassan itt az óra, amikor magunk mögött hagyhatjuk a napi robotot, és jöhetnek a bulik. Mert van belőlük elég.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. november 08., 12:07
0 hozzászólás. 

Szokás szerint már csütörtökön indulhat a banzáj, így ha más dolgunk nincs, mindenképp vegyük az irányt a G Music Pub felé, ahol néhány sör mellett a Kibcsi-féle rockestbe is belekóstolhatunk.

Pénteken a Jungle Clubban egyértelművé teszik, hogy nem hisznek a reinkarnációban: YOLO, You Only Live Once, vagyis csak egyszer élsz a buli címe. Celebrálja DJ Sümecz, akitől a dj pultnál kérhetsz welcome drinket. A szomszédos Park étteremben Kusmó buli a program, míg a G Music Pubba Regular Dolga Partyra hívnak.

Ezt szombaton ismétlik, hiszen az alsó G-ben ekkor is ugyanaz lesz a buli neve, Dolga újrázik. A G. Café visszatérő vendég koncertjére hív, 21 órától a 15 éves KUMM zenekaré a színpad. A Mokka kávéházat újból köszönthetjük a szórakozóhelyek között, szombaton egy Tóth Árpi bulival térnek vissza az éjszakai életbe. A stílus továbbra is főleg ska, balkan és reggae, valamint Jägermeister meglepetésekre is számítani lehet.

A Jungle Clubban ismét megérett az idő, hogy a hölgyek előtt tisztelegjenek: DJ Barneey-BRNY újabb Ladies' Night bulit tart, ahova a lányoknak 23 óráig ingyenes a belépő, éjfélig a tequila is.

A Park étterem újból a tüzesebb ritmusokat részesíti előnyben, ami természetesen egy újabb Salsa Night-ot jelent: a táncparkett fél kilenctől vár és hajnalig lehet ropni. Most sem marad el a Corso bulija: irány a Kossuth Lajos u. 20, ha kedved támad egy Coyote Night bulira, ahol Geréb Robi a hangulatgazda és továbbra is jár a nyalóka a lányoknak.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."