Lyukasóra » Bulikörkép

Minden sarkon buliztál már?

Hat helyszínen összesen tizenkét buliba nézhetsz be ezen a hétvégén. Unatkozni biztosan nem fogsz, csak bírd szuflával.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Nem mindig kell koncert, hogy sok helyen érezhessük jól magunkat
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. december 13., 17:46
0 hozzászólás. 

Szokás szerint csütörtökön indítja a bulik végeláthatatlan folyamát a G Music Pub a mostanra gyakorlatilag egyetlen, rockereket megszólító eseménnyel: az alsó G-ben ezúttal Kibcsi tartja a rockestet.

Pénteken természetesen bővül a kör, szinte bármelyik ajtón kopogtatunk, tomboló tömeg fog berántani magához. A Mokka Kávéházban például Funk & Roll partyt tartanak, ahol Messino oldschool, funky, swing és elektronikus ütemekkel csábít. A Jungle Clubban természetesen most is DJ Sümecz az este sztárja, aki most megpróbál fütyölésre bírni a Blow my whistle partyn.

A Park étterem nem a csapongó partymenüről híres, továbbra is Kusmó bulira invitálnak, míg a Corso Caféban Coronita Party névre keresztelték a péntek estét és DJ Nitzu keveri a zenét. A G Music Pubban a mostani rezidens, DJ Dolga neve alatt fut az esti buli.

Szombaton még nagyobb a választék, többek között a G. Café is csatlakozik az őrülethez, náluk Tóth Árpi ringat a reggae, ska, balkan és hasonló ritmusok hullámain. A Mokka Kávéházban most indul be igazán az élet, Mokka Launch Party a szombati hepaj neve, ahol a RnB, hip-hop, funky és klasszikus club zenék dominálnak. A helyek száma korlátozott, ezért nem árt asztalt foglalni a 0741-103.103-as telefonszámon.

A Corso Café is várja a vendégeket, szombaton Coyote Night a téma, Geréb Robi pedig a DJ. Jägermeister akció is lesz, két shot rendelése után egy szelvény is jár, amivel a száz ajándék egyikét nyerheted meg, ha szerencsés vagy.

A Jungle Clubban újból a hölgyeknek kedvez DJ Barneey-BRNY, aki újból Ladies' Nightot tart. A szebbik nem képviselői 23 óráig ingyenesen juthatnak be a buliba, és éjfélig a tequila is ingyenes nekik.

Szombaton is szeretettel vár a G Music Pub, ezúttal Valami Házibulival, míg a Park étteremben újra Retro Disco Music Nightra kerül sor, ahova ráadásul ingyenes a belépés.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek


címkék: buli bulikörkép

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."