Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 1. hét

A szokásos bulik megmaradnak az új évben is, habár szilveszter után határozott pangás figyelhető meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. január 08., 10:23
0 hozzászólás. 


Most a szilveszteri bulik lejárta után nem kizárt, hogy sokunknak elege van már a tombolásból, és egy kis pihenésre vágyunk, de azért akad néhány buli azoknak, akik nem merültek ki.

Pénteken, azaz ma, három helyen is tiszteletünket tehetjük. Először is megmaradt nekünk a szokásos Kusmó buli az Irish Pubban, valamint a Jungle Pub is ma tartja évnyitó buliját, amit a gyakori vendégeknek tilos kihagyni, viszont másokat is szívesen várnak. Az Udvarhelyi Kávéházban is szólni fog a zene, este 9 órától ugyanis napjaink slágereire bulizhatunk, a zenéért Székely Csongor felel. Ha inkább retro-rock zenére fáj a fogunk, akkor irány a G. Pub!

Szombatra is akad szórakozási lehetőség, folytatva a klasszikus bulik vonalát benézhetünk mondjuk az Irish Pubba, ahol DJ Littasi keveri a zenét, és biztosítja a hangulatot a New Party nevezetű bulin. További hangulatfokozó eszközként a szervezők két akciót is meghirdettek: egy fél Alexandriont 2 lejért önthetünk a szervezetünkbe, kísérőként pedig most az Ursus sör ajánlott, ugyanis ára csak 1,5 lej. Emellett nyerni is lehet majd, a tájékoztatás szerint a legjobb bulifejek egy 100 lej értékű utalványt kapnak, melyet a Park étteremben fogyaszthatnak le. A Jungle Pub is nyitva tart holnap, az itteni buliért DJ Barneey felel.

Az Udvarhelyi Kávéházba is várják a bulizókat, szombaton este 9 órától a házigazda Tóth Árpád, a Tomcsa Sándor Színház színész-rendezője. Ha esetleg nosztalgiázni is szeretnénk akkor érkezzünk valamivel hamarább és nézzük meg Balázs Ferenc fotókiállítását, melynek címe 20 éve történt – dokumentumfotók az 1989-es székelyudvarhelyi eseményekről. Ha biztosra akarunk menni, akkor foglaljunk asztalt, ezt megtehetjük a 0735-212121-es telefonszámon. Végül, de nem utolsó sorban rockesten is tombolhatunk, hiszen csak át kell mennünk az úton, ugyanis a G. Pubban szokás szerint szombat estére ez a program.

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."