Lyukasóra » Bulikörkép

A bulik mindent túlélnek

Túlélésre játszottunk december 21-én, most ezt meg is ünnepelhetjük, még ha nem is bőséges a kínálat. Koncert nélkül, csak finoman.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. január 04., 09:25
1 hozzászólás. 

A szilveszteri nagy hepajok és duhajkodások után láthatóan megapadt a bulikínálat Udvarhelyen, de ha még mindig van benned energia, azért lesz hol levezetned. Pénteken a G Music Pubban Valami Party vár, míg a Park étteremben élőzenét húz Nándi és zenekara reggel 4-ig – itt egyébként a konyha is eddig van nyitva, ha közben megéheznél.

A Jungle Pubban Kusmó buli a szokásos péntek esti felhozatal, míg az új Jungle Clubban Survivors' Partyt tart DJ Sümecz, annak örömére, hogy túléltük a világvégét. Ehhez akció is társul, a Jim Beam+kóla kombót mindössze hat lejért mérik éjfélig.

Szombaton a G. Café is elkezdi a buliszezont, itt Tóth Árpi varázsol balkánias-reggaes-alteres hangulatot, míg a G Music Pubban Geréb Robi áll a DJ pult mögött. A Park étterem folytatja az élőzenés bulit, szintén Nándi és zenekara húzzák a talpalávalót hajnalig.

A Jungle Pubban a latinos zenék kedvelői perdülhetnek táncra egy ingyenes Salsa esten, amit animációk tesznek izgalmasabbá, az új Jungle Clubban pedig New Year After Partyt tart DJ Barneey-BRNY, ahol a pénteki Jim Beam+kóla akció továbbra is érvényben lesz.


címkék: buli bulikörkép

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gobemeditacio
2013-01-04 12:07:02
BUÉK!
mozgásban, buliban, csendességben
http://gobemeditacio.blogspot.ro/2013/01/buek.html

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."