Lyukasóra » Bulikörkép

Dupla koncert, dupla zene

Két koncertre is mehetünk a hétvégén, és buliból is akad dögivel. Nem fogunk unatkozni, ha kimozdulunk otthonról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a Jungleben
A Dead Smile és a Room Of The Floyd Affection koncertezik a hétvégén
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. január 17., 13:50
0 hozzászólás. 

Indítsuk a hétvégét már csütörtökön, amikor szokás szerint kemény fémzene ütheti meg a fülünket, ha a G Music Pub felé vesszük az irányt. A pincekocsmában ezen a héten Kibcsi felel a rockestért.

Pénteken már jóval változatosabb a bulik palettája, a G Music Pubban például Valami Party az esedékes, de ezen a napon a Corso Café is szórakoztatni kíván, ekkor Geréb Robi vezényli a Coyote Nightot.

A Jungle Clubban DJ Sümecz az aktuális lemezlovas, a buli neve pedig The Sexy Party. A felhívás szerint arra kérik a lányokat, hogy öltözzenek szexisen, a szervezők pedig gondoskodnak arról, hogy az éjszaka folyamán a legjobb formájukat hozzák. Egy házzal odébb, a Jungle Pubban nem kérnek ilyesmit, de a Kusmó bulin is garantáltan jó hangulat lesz.

Szombaton két koncert közül is válogathatunk. A G. Caféban a Room Of The Floyd Affection lép fel: a Weinstein Csaba (gitár, ének), Dezső László (basszusgitár, ének), Palkó-Gyöngyösi István-Tibor (dob) trió Pink Floyd dalokkal nosztalgiázik.

A Jungle Pubban is a húrok közé csapnak, itt az egyik székelyudvarhelyi diákzenekar, a Dead Smile zenél 22 órától – a belépés ingyenes. A Jungle Clubban DJ Barneey-BRNY egy újabb Ladies' Night bulin vigyázza a hangulatot: ide éjfélig ingyenes a belépés a hölgyeknek, valamint ugyaneddig ajándék welcome drink is jár nekik.

Választhatjuk még a Mokka kávéházat is, ahol Tóth Árpi a balkáni és reggae zene hullámain kalauzol, vagy a G Music Pubba is mehetünk, itt Night Out Party a soros és Geréb Robi a házigazda.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek


címkék: buli bulikörkép

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."