Lyukasóra » Bulikörkép

Viva, Las Vegas!

Titkosított bulira hív a Jungle Club, a szomszédban blues koncertet szerveznek, és a Monyó Project is fellép a G-ben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Fotó: Csedő Attila/archív
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. január 24., 17:05
0 hozzászólás. 

Csütörtökön a szokásos rockos napot tarthatjuk, ha a G Music Pubba látogatunk, ahol most éppen Ketta felel a zúzos zenéért. A Park étteremben Nándi és Ottó húzza a talpalávalót: az élőzenés bulihoz kaja is társul, ugyanis a konyha egészen hajnali négyig tart nyitva. Ezt a jó szokásukat pénteken és szombaton is megtartják.

Pénteken titkosított buli lesz a Jungle Clubban: a Vegas Party annyit fed, hogy ami ott történik, az ott is marad, fotózni tilos. A bulit DJ Sümecz celebrálja, míg a Park étteremben továbbra is Nándi és Ottó zenéjére lehet ropni, a Jungle Pubban pedig Kusmó buli vár. A G Music Pub ezen az estén Tóth Árpi bulival csalogat.

Szombaton két koncert közül is lehet válogatni: a G. Caféban a Monyó Project zenél a Minimal Cold Electro névre keresztelt koncerten, ahol a csapat új albumát, a Fair Play-t is megvásárolhatod. A blues kedvelőinek irány a Jungle Pub, itt a sepsiszentgyörgyi Blúz Bend ad ingyenes koncertet.

A Park étteremben szombaton is zenélnek Nándiék, míg a Jungle Clubban Saturday Night Wish Party címen irányítja a bulit DJ Szélyes és Littasi – éjfélig akciós lesz a Jim Beam, 3 lejért mérik. A G Music Pubban Night Out buli a soros Geréb Robival, míg a Mokka a Discotheque Party sorozatot folytatja DJ NiTzU-val.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."