Lyukasóra » Bulikörkép

Kapd el a farsang farkát!

Közeleg a farsangi időszak vége, de még mielőtt eltemetnénk, ideje kimozdulni egy kicsit, és bulizni egy nagyot. Lesz, ahol.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli Székelyudvarhelyen a Jungle Clubban
Ha be akarsz öltözni, ez a te hétvégéd
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. február 07., 17:01
0 hozzászólás. 

Csütörtökön egy könnyed, alig zúzós, death metált csak nyomokban tartalmazó rockestnek lehet nekiveselkedni a G Music Pubban, itt Ketta lesz a soros DJ. Mulatós kedvűeknek irány a Park étterem, ahol Nándi és Ottó zenélnek, vagy farsangi táncházba is mehetünk. Ez utóbbinak az Udvarhely Táncműhely próbaterme ad otthont, a jelmezben érkezők meglepetésre számíthatnak.

Pénteken is lesz élőzene, szintén a Park étteremben, Nándival és Ottóval, ekkor már az éjszakai nassolóknak is kedveznek, mert hajnali négyig tart nyitva a konyha. A Jungle Pubból is át lehet ide nézni, ott épp Kusmó buli lesz, a Jungle Clubban pedig Black Friday a buli neve, vagyis kötelező a fekete öltözet. A G. Café farsangi Tóth Árpi bulit tart, itt is díjazzák a jelmezben érkezőket, méghozzá egy itallal.

Szombatra Good Grooves Partyt tervez a G Music Pub, a Mokkában pedig Funk'n'styén, A szombat esti láz címmel tartanak egy zenés-táncos mulatságot funky, pop, disco és egyéb hasonló stílusú zenével.

A Jungle Club ajánlata Littasi's & Orsika's Birthday Before Party – We are older than 18. A meghívott DJ-k Julian a Hungarian House Mafiatól és DJ Váczy, aki az Ibiza Club Tour Hungary rezidense. Az este főtámogatója a SKYY Vodka, amiből egy liter, egy liter narancslével kísérve, 120 lejbe kerül.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."