Lyukasóra » Bulikörkép

Bulisorozattal nyílik újra a Tea Pub!

Székelyudvarhely egyik legrégebbi szórakozóhelye újra kitárja kapuját az igényes szórakozásra vágyók előtt – jön a Tea Pub Opening Weekend!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

image
Csütörtökön Valentin-napi buli a Tea Pubban!
szerkesztoÍRTA: (X)
2013. február 11., 14:10
2 hozzászólás. 

A Siculus Ifjúsági ház előterében levő, ma már Tea Pubnak hívott szórakozóhely több évtizede szolgálja Székelyudvarhely ifjúságát. A kilencvenes években itt voltak a rockestek, később a Más bulik, az előtérként használt kisterem többször is átalakításon, dizájnváltáson esett át, de mindig megőrizte fiatalos hangulatát, lendületét, s ami az elnevezését illeti, Tea Pubként vonult be a köztudatba az utóbbi években.

Most itt az új csapás: a Tea Pub megújul, üzemeltetői úgy érzik, hogy a minőségi szórakozást biztosítanának az udvarhelyi és környékbeli fiatalság számára.

Igényes zenével, italok bő választékával, civilizált környezettel, kellemes atmoszférával és baráti árakkal várnak mindenkit a február 14-én, csütörtökön kezdődő bulisoroztara. Nem egy bulival, hanem többel nyit újra a Tea Pub: az Opening Weekend ugyanis nem kevesebb, mint három partit foglal magába!

Csütörtökön a Valentin-napi buli (Big City Beats DJ Vee-vel, uralkodó zenei stílus: deep house) 21 órától kezdődik, pénteken pedig ugyanebben az időben kezdődik a 6th Birthday of Valami Party Messinoval - amit a fiatalok ismernek és nagyjából tudják, hogy mit várjanak.

Szombaton a Saturday Sound Clash DJ Easy Ballin-t jelenti, a buliban ízlésesen kombinált hip-hopra, dubstepre és reggae-re lehet számítani.

A Tea Pub további programjait követni lehet a Facebookon is, továbbá az oldal kedvelői közt folyamatosan lesznek olyanok, akiket megajándékoz a Pub, annak függvényében, hogy mennyire aktívak. Az Opening Weekend együtműködő partnerei az Udavarhelyi Fiatal Fórum és a Cintia Szalon.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Hardcoreman
2013-02-11 18:30:04
Mióta igényes zene a deep house?!
avatar
szattilasz
2013-02-12 08:14:37
re:
avatar
Hardcoreman
Mióta igényes zene a deep house?!
s a neved? :)))

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."