Lyukasóra » Bulikörkép

A szerelem dalára elindulsz

Mindenhol belengi a szerelmesek napjának hangulata a hétvégi bulikat, de legtöbb helyen azért a szinglikre is gondoltak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli székelyudvarhelyen
A bulikban is dúlnak a szívecskék
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. február 14., 18:32
0 hozzászólás. 

Csütörtökön rögtön három helyre is mehetnek az éjszakai életet habzsolók: a G Music Pub pont Bálint napon tartja a Valentine's Day Partyt, amit bátran ajánlanak szerelmeseknek, szingliknek és szakítás után levőknek is.

Nagy eseménynek ígérkezik a diákok körében egykor igencsak népszerű Tea Pub újraindulása, amit egyből három bulival ünnepelnek: csütörtökön Valentin-napi buli van soron, Big City Beats néven DJ Vee-vel. Az élőzene kedvelőinek a Park étterem a jó választás, ahol Nándi és Ottó húzzák, valamint szerelmes menü is van, fejenként 25 lejért.

Pénteken folytatódik a Tea Pub újjászületése, ekkor a Valami Party is szülinapját ünnepli, méghozzá a hatodikat: a zenei kínálat az electro house, dubstep, dnb, trap és hip-hop stílusok közül kerül ki.

A G Music Pubban Electro Swing bulira lehet benézni, míg egy emelettel följebb, a G. Caféban Digital Love a hepaj címe, a hangulatgazdák DJ Sunkissed és Ribo. A Septimia Bowling & Bar is szerelmes ajánlattal állt elő, Back to live Love 4 Ever Party címmel, ahol 23 órától a 4 Ever zenekar lép fel.

Természetesen nem maradhat ki a Jungle Club sem, itt Dekolt Party az aktuális összeröffenés fedőneve, az este célja, hogy mindenkinek a dekoltázsa legyen a legláthatóbb, ezt a DJ pultnál jutalmazzák is. Az elektronikus zene iránt kevésbé vonzódóknak a Jungle Pubot ajánljuk, itt szokás szerint Kusmó buli a menü.

A szombati ajánlatban ismét felbukkan a Tea Pub: a Kossuth utcai buli neve Saturday Sound Clash, itt DJ Easy Ballin a hip-hop, a dubstep és a reggae stílusok legjavát hozza. A Mokka kávéházban Valentines Party esedékes Deejay NiTzU-val, a Jungle Clubban pedig DJ Barneey-BRNY tart Valentin napi partyt, itt ráadásul kétszemélyes vacsorautalványt is lehet nyerni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."