Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 2. hét

Erre a hétre már beindult nagyjából minden megszokott buli, valamint egy koncertsorozat is kezdetét veszi.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. január 14., 10:12
1 hozzászólás. 


A mai nap, azaz csütörtök éppen megfelelő arra - na nem éppen a hangyák Holdra röptetésére -, hogy Golyó oldies-retro time bulijára benézzünk, hiszen más választásunk amúgy sem lesz. Szóval ha bulizhatnékunk van, akkor irány az Irish Pub, ahová a belépő ingyenes, ám a ruhatárat kötelező használni - bár ezért is csak akkor kell fizetni, ha éjfél után érkezünk és az a 3 lej igazán nem megterhelő.

Péntekre egy kicsit kibővülnek a lehetőségeink, mai modern zenéből két helyen is kaphatunk válogatást. Ott van mondjuk az Udvarhelyi Kávéház, ahol az este 9 órakor kezdődő bulin Székely Csongor mixeli napjaink slágereit, másfelől pedig nyitva van a városi parkban található Jungle Club is, ahol DJ Sümecz felel a buli hangulatáért és az azt megteremtő zenéért. Ha kicsit régiesebb dallamokra vágyunk, akkor ismét ajánlott az Irish Pub, mint célpont, itt ugyanis a szokásos Kusmó buli lesz a jól ismert hangulattal. A G. Pubban is a szokásos lesz a kedély, a retro-rock esten Boros keveri a zenét.

Szombaton még több minden akad, amiből válogathatunk, elsőként például egy koncert is akad a dzsesszzene kedvelői számára. A Kalapos kávézó a tavalyi koncertek sikerein felbuzdulva idén még rendszeresebbé szeretné tenni azokat, ezért koncertsorozatot indít. Elsőként most szombaton 21 órától a bukaresti InterPlay zenekar lép fel, akik nem teljesen ismeretlenek a gyakori látogató számára, ugyanis az ősz folyamán már jártak itt. Mint arról már beszámoltunk a zenekar tagjai Ana Cristina Leonte énekesnő, Ciprian Pop gitáros, Michael Acker basszusgitáros, valamint Matt Smith dobos. Belépőt – szokás szerint – most sem kell fizetni.

Szintén este 9 órától kezdődik az Udvarhelyi Kávéház bulija, ahol a hangulat- és zenegazda Szabó Attila rádiós szerkesztő-műsorvezető, akivel egy igazi MÁS hangulatú bulin szórakozhatunk. A Jungle Clubot szeretők sem kell szomorkodjanak, hiszen itt ismét DJ Barneey keveri nekik a zenét, míg az Irish Pubban New Party kerül megrendezésre DJ Littasival. Az Írbe akciós áron tölthetjük magunkba a vodka-narancsot, ugyanis ez csak 2 lejbe fog kerülni.
plakat_01.16
Az UFF nagytermében is buli lesz, méghozzá Valami házi party. A 22 órától kezdődő rongyrázáson a vodka-alma kombinációt kóstolhatjuk akciósan, 3.5 lejért. A rockzene kedvelői sem panaszkodhatnak, a G. Pub ugyanis szombaton is bulizni hívja őket egy igazi rockestre, amin Boros lesz a zenei felelős.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

címkék: buli bulikorkep

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
leeanne
2010-01-15 09:30:41
"A mai nap, azaz csütörtök éppen megfelelő arra - na nem éppen a hangyák Holdra röptetésére -, hogy Golyó oldies-retro time bulijára benézzünk, hiszen más választásunk amúgy sem lesz."..... ez jo :silly:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."